Amb la versió de Revo Flow per a restaurants, podeu assignar una reserva a una taula en el moment de crear-la o, si encara no sabeu a quina taula s'asseuran els comensals, es pot fer després d'una manera molt senzilla.

Al moment de fer la reserva:

Quan creeu una reserva nova, una de les opcions és seleccionar la taula.

D'acord amb la disponibilitat i la capacitat, és possible que hàgiu de seleccionar més d'una taula per a fer la reserva.

Per exemple: A la imatge, podeu veure les taules 6 i 7 seleccionades per a una reserva de 4 persones. Això indica que no hi havia taules disponibles per a 4 persones i que heu seleccionat dues taules. La zona de llocs lliures mostra la capacitat de les taules seleccionades. En aquest cas, seria una reserva de 4 persones per a una capacitat de 4 persones, o sigui que es pot fer la reserva sense cap problema.

Nota: Una de les funcions de la Configuració de la Back Office ens ofereix l'opció de no superar el límit de la taula. Si s'activa, les reserves no poden superar la capacitat indicada per a les taules seleccionades.

Finalment, feu clic a per a confirmar la reserva.

Un cop creada la reserva:

De vegades, per motius organitzatius, les taules no s'assignen en crear la reserva; per exemple, pot ser que la reserva s'hagi creat fa setmanes. També passa que algunes empreses planifiquen l'organització de les taules tot just unes hores abans del servei. En aquests casos, les taules s'assignen posteriorment.

Un cop a la vista de les sales:

1. A la taula on vulgueu assignar la reserva, feu lliscar el dit cap avall amb el dit.

Nota: Si, com abans, necessiteu dues taules per poder assignar una reserva per raons de capacitat, haureu d'editar taules prèviament i reunir-les.

1. Seleccioneu l'opció Assignar reserva de la llista.

2. Feu clic a una de les reserves que tenim a la part inferior de la pantalla.

Nota: Si heu activat l'opció No sobrepassar el límit de la taula i la capacitat requerida és superior, rebreu un missatge d'error.