- ESTAT: ACTIVA

- VERSIÓ COMPATIBLE: 3.2

1. QUÈ ÉS SIPAY?
2. CONTACTES DE SIPAY
3. CONFIGURACIÓ A REVO

1. QUÈ ÉS SIPAY?

A Sipay fa més de 25 anys que desenvolupen solucions de pagament robustes i segures, a l'avantguarda de les últimes tendències en innovació i tecnologia.

Presten serveis de qualitat als clients, oferint-los un ampli ventall de possibilitats per al seu negoci en una única plataforma, pensant sempre en l'experiència de l'usuari.

Per a més informació sobre Sipay, prem aquí o visualitza aquest vídeo.

2. CONTACTES DE SIPAY

3. CONFIGURACIÓ A REVO

1. Accedim al back-office de REVO.

2. Premem sobre Integracions.

3. Des del botó Afegir, cerquem Sipay i premem en Afegir.

4. Omplim la informació següent:

• Actiu: Activat.

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Test: Desactivat.

• IP: Proporcionat per Sipay.

• ID Client: Proporcionat per Sipay.

• admin.store_id: Proporcionat per Sipay.

• admin.devices: En key afegim un nom identificatiu del terminal i en value la IP del terminal.

5. Premeu a Desar per confirmar els canvis.

Nota: L'integració es realitza de la mateixa manera a Revo RETAIL.

Un cop realitzats aquests passos, ja tenim la integració de SIPAY configurada. Quan realitzem un cobrament amb TARGETA, ens ho executarà amb el pinpad de SIPAY i amb aquesta passarel·la de pagament.