1. COM CANVIAR DE COMPTE
2. COM TANCAR SESSIÓ

En algunes ocasions pot ser necessari tancar la sessió de l'aplicació o canviar el compte del punt de venda. Per fer-ho, si disposem dels permisos necessaris, podrem fer-ho de la següent manera.

1. COM CANVIAR DE COMPTE

1. Accedim al menú de REVO r.

2. Seleccionem Canviar de compte.

3. Premem Afegir compte, introduïm el nom del compte i la contrasenya i finalment, premem a Guardar compte:

4. Automàticament, accedirem al nou compte.

5. Si ja haguéssim accedit amb anterioritat al compte, en prémer a Canviar de compte* ja ens apareixeria en el llistat. Simplement prement sobre el compte que ens interessi, accedirem sense haver d'introduir novament les credencials.

• Ens mostrarà el tenant del compte i la contrasenya. Tots dos camps són editables.
  • Ens indica el compte en la qual actualment estem.

2. COM TANCAR SESSIÓ

1. Accedim al menú de REVO r.

2. Seleccionem Tancar sessió.

3. Ens apareixerà una finestra preguntant si volem tancar la sessió, premerem OK.

IMPORTANT: Un cop tanquem la sessió, necessitarem introduir de nou les credencials (tenant i contrasenya) per accedir-hi.