Els informes de Revo FLOW tenen una gran importància per tal d'avaluar la vostra empresa correctament i en temps real.

Podem accedir fàcilment a través del back-office i consultar informes de reserves, productes, pagaments i el registre d'activitat.

COM S'ACCEDEIX ALS INFORMES

1. Accediu al back-office de Revo FLOW.

2. Aneu a la secció Informes.

3. Seleccioneu l'informe que voleu.

FUNCIONAMENT GENERAL DELS INFORMES

Tots els informes tenen una sèrie d'accions comunes a tots:

1. Dates: Quan feu clic a les dates, apareixen algunes seleccions predeterminades al desplegable: Avui, Ahir, Aquesta setmana, Aquest mes, Últims 30 dies, Últims 60 dies, Últims 90 dies, etc. Si seleccioneu Interval personalitzat, podeu introduir les dates des del calendari que veureu o de forma manual fent servir el format dd-mm-aaaa i, tot seguit, fent clic al botó Filtre.

2. Data de creació: En prémer sobre Data de creació, ens apareix un desplegable amb dues opcions: data de creació o data de reserva.

3. Filtres: En fer clic al botó Mostra filtres, el sistema mostra altres tipus de filtres diferents de les dates. Aquests canvis poden variar d'acord amb el tipus d'informe.

• Estat: Es pot seleccionar un estat.

• Empleat: Es pot seleccionar un o diversos empleats.

• Referència: Es pot seleccionar la referència de les reserves.

• Origen: Es pot seleccionar l'origen de les reserves.

• Torn: Es pot seleccionar un torn.

• Filtre: Es pot seleccionar un dels filtres que apareixen en el desplegable.

Nota: Un cop aplicats els filtres, feu clic al botó Filtreper a realitzar la cerca.

4. Exporta:

Tots els informes es poden exportar en format csv o xsl. Per fer-ho, feu clic al botó Exporta a la banda superior dreta de la pantalla i seleccioneu-ne el format.