Els Privilegis determinaran l’ús de l’aplicació de cada empleat.

Aquí podeu configurar diferents grups de privilegis. Aquesta secció és flexible i permet a cada administrador configurar els privilegis per a determinats empleats.

Aquests són els privilegis actuals que es poden activar :

• Nom: Afegiu un nom al privilegi per tal d'identificar-lo.

• Llistats: L'empleat pot accedir als llistats.

• Assignar taula: L'empleat pot assignar taules a les reserves.

• Modificar reserves antigues: L'empleat pot modificar les reserves antigues.

• Configuració del dispositiu: L'empleat pot accedir a les preferències del dispositiu.

• Bloquejar taula: L'empleat pot bloquejar taules.

• Calendari visible en l'app: L'empleat pot veure el calendari en FLOW.

• Asseure sense taula: L'empleat pot asseure les reserves sense tenir una taula seleccionada.

• Canviar de compte: L'empleat pot canviar de compte de FLOW.

• Tancar sessió: L'empleat pot tancar la sessió de FLOW.

• Crear reserva: L'empleat pot crear una nova reserva.

• Editar reserva: L'empleat pot editar les reserves.

• Cancel·lar reserva: L'empleat pot cancel·lar les reserves.