Per accedir al back-office, necessiteu algunes credencials (nom d'usuari i contrasenya). Aquests són únics i hi pot accedir qualsevol persona que tingui aquesta informació.

Per a crear un grup nou de privilegis, s'ha d'accedir a Configuració i cercar Privilegis del back-office feu clic al botó +Nou; aleshores s'obrirà una finestra nova on heu d'entrar el nom del grup i seleccionar els privilegis que voleu assignar:

• Nom: Afegeix un nom al privilegi per tal d'identificar-lo.

Configuració

• Configuració: Amb aquest privilegi activat, poden accedir a la configuració del back-office.

• Empresa: Amb aquest privilegi activat, poden accedir a l'apartat empresa del back-office

• Impressora: Amb aquest privilegi activat, poden accedir a les impressores.

• Mètodes de pagament: Amb aquest privilegi activat, poden accedir als mètodes de pagament.

• Producte: Activa aquest privilegi perquè aquest empleat pugui accedir als productes.

• Disseny: Amb aquest privilegi activat, aquests empleats poden accedir a l'apartat de disseny del back-office.

• Sala: Amb aquest privilegi activat, aquest empleat pot accedir a les sales.

• Taules: Activant aquest privilegi, l'empleat podrà accedir a les taules.

• Política de cancel·lació: Activant aquesta opció, es pot accedir a les polítiques de cancel·lació.

• Sincronitzar: No aplica cap acció.

Privilegis app

• Emprats: Amb aquest privilegi activat, aquest empleat pot accedir a la secció Emprats del back-office.

• Privilegis app: Amb aquest privilegi activat, aquest empleat pot gestionar els privilegis de l'app.

Reserva

• Servei: Amb aquest privilegi activat, es permet a l'empleat poder accedir als serveis.

Llistats

• Llistats: Activa aquest privilegi perquè aquest empleat pugui veure els llistats.

• Reserves: Activa aquest privilegi perquè aquest empleat pugui veure els informes de les reserves.

• Clients: Amb aquest privilegi actiu l'empleat veure els informes dels clients.

• Pagaments: Activa aquest privilegi perquè aquest empleat veure els informes dels pagaments.

Mòdul

• Integració: Amb aquest privilegi activat, aquest empleat tindrà accés al mòdul de 'A domicili'.

• Passarel·les de pagament: Amb aquest privilegi activat, aquest empleat podrà tenir la funció de repartidor en el mòdul de 'A domicili'.

• Slot: Amb aquest privilegi activat, aquest empleat tindrà accés al mòdul de 'A domicili'.

Compta

• Compte: Amb aquest privilegi actiu, l'empleat podrà accedir a la secció Compte.

• Contrasenya: Activa aquest privilegi perquè aquest empleat pugui gestionar les contrasenyes.

• Dispositius: Activa aquest privilegi perquè aquest empleat pugui gestionar els dispositius.

Els diferents tipus de permisos són:

• Cap: No atorgar cap permís.

• Vista: Donar només permisos de visualització.

• Vista + Actiu: Donar permisos de visualització i modificar l'Actiu.

• Vista + Actiu + Modificar: Donar permisos de visualització, modificar l'Actiu i editar.

• Complet: Donar permisos totals.

Nota: Podeu seleccionar totes les opcions que vulgueu, segons els privilegis que vulgueu oferir als vostres empleats; només veuran les seccions assignades a cadascun d'ells.

Una vegada creats els privilegis, cal anar a la secció Empleats i assignar-los als empleats. Sobretot, perquè funcionin correctament cal emplenar els apartats: usuari, contrasenya i el privilegi del back. Més informació sobre com gestionar els empleats aquí.

Nota: Per accedir a la seva pàgina individual i personalitzada del back-office, els empleats han d'introduir l'URL: revoflow.works. Un cop fet això, han d'introduir la plantilla següent a la secció d'usuari: nom@establimentnom. Finalment, han d'introduir la clau de pas que se'ls haurà assignat a la secció següent.