Els Privilegis de SLOT permeten d'establir determinats privilegis o accessos a diverses accions/funcions.

Per a crear un grup nou de privilegis, s'ha d'accedir a Configuració i cercar Privilegis de SLOT feu clic al botó +Nou; aleshores s'obrirà una finestra nova on heu d'entrar el nom del grup i seleccionar del desplegable el privilegi que voleu assignar a les Reserves:

Els diferents tipus de permisos són:

• Vista + Actiu: Donar permisos de visualització i modificar l'actiu.

• Vista + Actiu + Modificar: Donar permisos de visualització, modificar l'actiu i editar.

• Vista + Actiu + Modificar + Eliminar: Donar permisos de visualització, modificar l'actiu, editar i eliminar.