En la secció Configuració tenim les següents opcions a personalitzar:

• Moneda: Seleccionar el tipus de moneda que utilitzarem.

• Divisió horària: Establirem l'interval de temps per a fer reserves en l'app i el giny.

• Estat dels pagaments en la reserva: Si ho activem, mostra l'estat dels pagaments en la llista de reserves.

• Enviar correu de la reserva: Quan està activat, s'envia un correu al client amb la informació de la reserva.

• Client ha de confirmar reserva: Activar en cas que el client hagi de confirmar la reserva des del correu electrònic. Quan està activat, la reserva es crea en l'estat "Pendent" fins que el client la confirma.

• Client pot cancel·lar la reserva: Quan està activat, s'habilita un botó en el correu electrònic de la reserva, perquè el client pugui cancel·lar en tot moment. Aquesta acció té en compte la política de cancel·lació.

• Percentatge màxim d'ocupació: Seleccionem el percentatge d'ocupació màxim de reserva a través del giny o altres solucions de reserves externes.

• Max. persones per reserva: Introduïm el nombre màxim de persones per a cada reserva a través del giny o altres solucions de reserves externes.

• No sobrepassar límit taula: Si ho activem, les reserves no poden sobrepassar la capacitat indicada per les taules seleccionades.

• Capacitat per sales: Si ho activem, la disponibilitat es calcula per sala en comptes de globalment per a tot el restaurant. Aquesta opció obliga el client a triar sala en el giny.

• Assignació automàtica de taules: Si ho activem, quan es crea una reserva des del giny o un altre canal extern, s'assignaran taules automàticament a la reserva, si hi ha disponibles.

• Política de cancel·lació: Seleccionem una política de cancel·lació per a l'aplicació del menú desplegable.

• Segons: Seleccionem el temps d'inactivitat per a sol·licitar el codi PIN de l'empleat.

Una vegada tot configurat simplement premem Guardar.