En la secció Correu electrònic podem configurar el correu de confirmació que reben els clients en el moment de realitzar una reserva.

• Plantilla email: Podem carregar fent clic en el botó una plantilla de correu ja creada.

• Enviar còpia de correu: Seleccionem des del menú desplegable l'opció que millor s'ajusti al nostre negoci.

• Adreça mail: Escrivim el correu des del qual enviarem les confirmacions.

• Missatge peu de correu: Si volem afegir algun text en el correu que no estigui ja inclòs en la plantilla.

Finalment, premem Desa i ja ho tindrem configurat.