En l'apartat de configuració trobarem la secció Serveis que ens servirà per a configurar els torns disponibles en el nostre establiment i la durada d'ells.

Per a això, hem de clicar en + Nou i se'ns obrirà la següent finestra:

• Actiu:

• Nom: Nom per al torn que estiguem creant.

• Hora d'inici: Hora que comença el torn.

• Durada: Quanta durada té aquest torn.

• Hora final: Hora que acaba el torn.

• Sala: Seleccionem del desplegable la sala per al torn. Si no volem associar cap sala, simplement cal deixar-ho com està (--).

• Dies disponibles: Seleccionar que dies estarà disponible aquest torn.

Una vegada emplenats els camps, cliquem a Desa.

DATES SENSE SERVEI

En la secció Dates sense servei, es poden bloquejar en el calendari les dates que el nostre establiment romandrà tancat, evitant així haver de modificar els serveis de manera individual. Des del desplegable situat a l'esquerra, podrem seleccionar els diferents canals (aplicació, widget, etc.).

Simplement, cal clicar sobre la data desitjada i veurem com canvia de color, una vegada triades totes les dates premem Desa.