En l'apartat Configuració del back-office trobarem la secció Origen on podem afegir diferents orígens per a les reserves i així seleccionar-ho en l'app.

Podem crear nous orígens amb el botó +Nou:

• Actiu:

• Nom: Introduir un nom identificatiu.

• Finalment, premem Desa

AFEGIR ORIGEN DES DE L'APP

Per a afegir l'origen de les reserves es pot triar a l'hora de crear la reserva, una vegada emplenats els camps d'informació del comensal i acceptar-los, apareixerà la pantalla amb les dades, aquí apareixerà el camp Origen, si premem sobre això apareixerà el desplegable amb les opcions configurades en el back-office. Seleccionem un origen i premem Finalitzar.

També podem afegir-ho a una reserva ja creada:

• Busquem la reserva, premem els verds.

• Premem sobre Origen:

• Seleccionem l'opció desitjada. Ens retornarà a la pantalla anterior de manera automàtica.

• Finalment, premem sobre Desar canvis.