CANVIAR LA CONTRASENYA DEL BACK-OFFICE

Aquí podem canviar la nostra actual contrasenya d'accés al back-office per una que triem. Per a això haurem d'introduir la nova contrasenya dues vegades. Finalment, premerem a Desa per a confirmar els canvis.

CANVIAR LA CONTRASENYA DE L'APP

Aquí podem canviar la nostra actual contrasenya d'accés a l'app per una que triem. Per a això haurem d'introduir la nova contrasenya dues vegades. Finalment, premerem a Desa per a confirmar els canvis.