- ESTAT: ACTIVA

1. QUÈ ÉS GLORY?
2. MODELS COMPATIBLES AMB REVO
3. CONFIGURACIÓ A REVO
4. CONFIGURACIÓ FONS DE CAIXA
5. COBRAMENT AMB GLORY
6. OPCIONS MENÚ GLORY

1. QUÈ ÉS GLORY?

Gestionar efectiu en un negoci al detall pot ser costós i afectar l’eficiència dels teus empleats. Per abordar aquest problema, necessites una solució flexible que s’adapti a les teves necessitats específiques.

Els calaixos Glory eliminen la necessitat de gestionar efectiu en el punt de venda. Integrats amb un sistema TPV, automatitzen la gestió d’efectiu de manera segura, redueixen errors i pèrdues, augmenten la productivitat dels teus empleats i milloren el servei al client.

2. MODELS COMPATIBLES AMB REVO

• CI-5
  • CI-10
  • CI-15

3. CONFIGURACIÓ EN REVO

CREACIÓ DE LA MÀQUINA D'EFECTIU GLORY

Per crear la teva màquina d’efectiu Glory a REVO, segueix aquests passos:

1. Entra al back-office de Revo XEF.

2. Ves a Configuració / MÀQUINES D’EFECTIU.

3. Fes clic a + Nou i completa la informació:

• Nom: Escriu un nom per a la màquina d’efectiu.

• Tipus: Glory CI-5, Glory CI-10 o Glory CI-15.

• IP: Introdueix l’adreça IP.

4. Fes clic a Desar.

ASSIGNACIÓ DE LA MÀQUINA GLORY AL CAIXER

Després de crear la màquina d’efectiu Glory, assigna-la a un caixer:

1. Ves a Configuració / CAIXERS.

2. Edita un caixer o crea’n un de nou.

3. A Màquina d’efectiu, selecciona la màquina d’efectiu creada.

Pots crear la màquina d’efectiu directament fent clic al botó .

4. Fes clic a Desar.

PRIVILEGIS DE L'APP NECESSARIS PER ALS EMPLEATS

Tingues en compte que per treballar amb la màquina d'efectiu, el teu empleat ha de tenir activats certs privilegis de l'app.

Hi ha dos privilegis per a les màquines d'efectiu:

• Màquina d'efectiu: Permet accedir a la configuració de la màquina d'efectiu.

• Buidar màquina d'efectiu: Permet buidar la màquina d'efectiu.

Has d'associar el privilegi de l'app a l'empleat corresponent en Empleats.

4. CONFIGURACIÓ DEL FONS DE CAIXA

Per tal que la màquina d'efectiu Glory funcioni correctament, configura el fons de caixa.

1. Ves a Configuració / MÀQUINES D'EFECTIU.

2. Fes clic a Fons de caixa.

3. Introdueix la quantitat de monedes que vols que la màquina conservi.

Quan tanquis un torn, Revo XEF et preguntarà si vols buidar la màquina d'efectiu. Si selecciones , la màquina tornarà totes les monedes per la boca, guardant només les quantitats que vas configurar al fons de caixa.

5. COBRAMENT AMB GLORY

A partir d'ara, a l'app de Revo XEF, quan premis la icona de pagament en efectiu per tancar i cobrar una comanda, REVO es connectarà amb la màquina d'efectiu Glory per gestionar el cobrament. Quan es completi la transacció, REVO tancarà la comanda.

6. OPCIONS DEL MENÚ GLORY

Amb una màquina d'efectiu Glory i l'app Revo XEF, tens diverses opcions per interactuar amb la màquina.

Per accedir-hi, segueix aquests passos:

1. Ves a la r de REVO.

2. A Control de caixa, entra al menú Màquina d'efectiu.

3. Un cop a dins, podràs realitzar les següents accions:

• Reomplir: Afegeix efectiu (monedes i/o bitllets) a la màquina.

• Donar canvi: Gestiona el canvi desitjat utilitzant la quantitat d'efectiu a la màquina.

• Buidat: Permet buidar efectiu de la màquina. Hi ha els següents tipus de buidatge:

• Parcial (RECICLADOR): En un buidatge parcial, indica la quantitat de monedes/bitllets que vols guardar al reciclador. La quantitat restant es retornarà per la boca.
      Per exemple: si la màquina té 100 monedes d'1 € i en vols retirar 20, indica 80 per emmagatzemar i la màquina et retornarà les 20 restants.

• Complet (RECICLADOR): Expulsa totes les monedes i bitllets del reciclador. Els bitllets s'envien al calaix de recaptació (Stacker).

• Complet (CALAIX DE RECAPTACIÓ): Permet retirar tots els bitllets del calaix de recaptació (Stacker).

En el cas del model Glory CI-10, per qüestions de seguretat, dins del buidatge complet del calaix de recaptació, trobaràs els següents botons:

• Desbloquejar les monedes: Permet desbloquejar la porta de monedes per poder realitzar el buidatge complet del calaix de recaptació.

• Desbloquejar els bitllets: Permet desbloquejar la porta de bitllets per poder realitzar el buidatge complet del calaix de recaptació.

Per poder retirar correctament les monedes i bitllets del calaix de recaptació, només disposar de la clau d'obertura del calaix no és suficient. Necessites utilitzar també les opcions Desbloquejar les monedes i Desbloquejar els bitllets.

• Quantitats del calaix de recaptació: Mostra les quantitats de monedes/bitllets al calaix de recaptació.

• Quantitats del reciclador: Mostra les quantitats de monedes/bitllets al reciclador.

• Solució de problemes (Glory CI-5): Al solucionador de problemes del model Glory CI-5 trobaràs les següents opcions:

• Buidar calaix de monedes: Realitza un buidatge del calaix de monedes (COFT).

• Reset: Reinicia la màquina d'efectiu, incloent-hi el PC intern.

• Reiniciar: Reinicia la màquina d'efectiu.

• Cancel·lar: Cancel·la la comunicació amb la màquina.

• Solució de problemes (Glory CI-10): Al solucionador de problemes del model Glory CI-10 trobaràs les següents opcions:

• Desbloquejar els bitllets: Desbloqueja la porta de bitllets.

• Desbloquejar les monedes: Desbloqueja la porta de monedes.

• Reset: Reinicia la màquina d'efectiu, incloent-hi el PC intern.

• Reiniciar: Reinicia la màquina d'efectiu.

• Cancel·lar: Cancel·la la comunicació amb la màquina.