El mètode de treball TPV s'utilitza per a vendes directes sense estar vinculades a taules. Pot complementar el servei complet de Revo XEF, permetent vendes directes a la barra fins i tot mentre es gestiona la sala.

També es pot utilitzar com a sistema de treball independent, destacant per la seva rapidesa. Senzillament, obres una comanda, afegeixes productes i cobres al moment.

Com crear una comanda directa (TPV)?

1. Des del pla de taules, selecciona TPV.

2. Afegeix productes i cobra la comanda.

3. La comanda es tancarà automàticament, obrint-se'n una nova automàticament.

Consideracions en treballar comandes TPV

1. Per defecte, en crear una comanda TPV, se selecciona 1 comensal, però pots canviar manualment el nombre si cal. Fes clic al nombre al costat de la icona .

2. Els botons principals tenen la icona de cobrament ràpid en efectiu per agilitzar el procés, sempre que es pagui en efectiu.

3. Des de accions ràpides, pots imprimir la darrera factura, una opció no disponible amb el mètode de treball de servei complet.

4. Si surts a la pantalla principal sense cobrar i tancar la comanda, es guardarà automàticament a la sala de Virtual / TPV sota el nom: POS-Nom d'usuari.

Configuració del mètode de treball: TPV

Hi ha empreses que prefereixen treballar exclusivament amb TPV, com alguns restaurants que ofereixen servei de cafeteria al matí.

Amb REVO, pots configurar els teus dispositius per utilitzar el sistema TPV i cobrar als teus clients a l'instant, el que et proporcionarà rapidesa i agilitat.

1. Accedeix al menú de REVO r.

2. Entra a Preferències

3. Selecciona TPV en Sistema de treball.

4. Prem sobre el botó Guardar per confirmar el canvi.

Això obrirà automàticament una nova comanda cada vegada que cobris una comanda, similar als sistemes TPV convencionals.