Amb Revo FLOW podem editar les taules de forma molt senzilla. Això ens ajuda a configurar tots els nostres salons de manera que es puguin assignar les reserves correctament. Es poden moure, ajuntar i desplaçar taules per a adaptar el pla de taules a les reserves per a aquest torn.

Per exemple: Tenim una reserva per a 8 comensals i només dues taules lliures amb capacitat per a 4 comensals. En aquest cas, ajuntant les taules es podrà arribar a la capacitat desitjada per a posteriorment assignar la reserva.

Per a editar les sales simplement hem de seleccionar la sala que vulguem editar i prémer en els i seleccionem Editar Sales.

Accedirem a l'editor de sales:

• DESFER: Aquest botó desfà l'últim canvi realitzat.
  • TORNAR A L'ORIGINAL: Amb aquest botó desfem tots els canvis realitzats i el pla de taules torna al seu dibuix original.
  • Confirmar els canvis i tornar a la pantalla principal.
  • El color taronja de les taules ens indiquen que ja tenen una reserva assignada.
  • El color gris de les taules ens indiquen que estan lliures i no tenen una reserva assignada.

COM AJUNTAR TAULES:

1. Selecciona una de les taules i mou-la damunt d'una altra taula.

2. Selecciona el nom per a la nova taula.

3. Tria la nova capacitat després d'ajuntar les taules.

4. Premem sobre per a confirmar els canvis.

COM MOURE / DESPLAÇAR TAULES:

1. Selecciona una taula i mou-la a l'espai desitjat.

2. Tria el nom per a la nova configuració.

3. Tria la nova capacitat després de moure la taula.

4. Prem sobre per a confirmar els canvis.