Noves funcionalitats

• Comptes mútliples: es poden utilitzar múltiples comptes de forma simulatània amb una forma àgil de canviar de compte.
  • Integració amb Revo Xef des de la versió de serveis.
  • Afegit nou estat "No show" a les reserves per quan els clients no es presenten.

Backend

• Nova secció amb calendari on indicar els dies en que l'establiment està tancat per a bloquejar reserves des del Widget o la API.
  • Estdístiques millorades i amb nova exportació en format CSV i XLS.
  • Widget amb opció de llista d'espera quan el servei està ple.
  • Dins la informació d'una reserva es pot veure si el client ha rebut i vist el correu (reserves creades a partir de 11/06/2018).
  • Api per veure les reserves des de Xef i poder mostrar informació sobre el mapa de taules.

Improvements

• Interfície millorada.