AirPrint és una tecnologia que ens permet imprimir qualsevol document sense necessitat de descarregar o d'instal·lar cap controlador, integrat a la majoria de les impressores més populars del mercat.

Però, com tot, no és perfecte i poden sorgir alguns problemes que no vinguin de la impressora, com ara un problema de xarxa o un col·lapse de la cua d'impressió. Aquest és l'objectiu d'aquest article.

Com es pot eliminar un fitxer de la cua d'impressió d'AirPrint

És possible que estigui imprimint normalment i, de sobte, deixi de fer-ho. Comproveu que la impressora estigui connectada correctament a la xarxa i a l'alimentació i, si tot I així no funciona, és possible que la cua d'impressió s'hagi "bloquejat".

Per comprovar si el fitxer està bloquejat, seguiu aquests passos:

1. Obriu el selector d'aplicacions, feu doble clic al botó d'inici de l'iPad.
    1. Seleccioneu l'aplicació oberta amb el nom "Centre d'impressió".

Un cop al Centre d'impressió, podrem veure les tasques de cua, si n'hi ha. En cas que la impressora no s'hagi imprès durant un temps i alguns fitxers de cua queden "bloquejats", feu el següent:

1. Feu clic a la cua.
    1. Feu clic a Cancel·la la impressió.

En cas de tenir diversos treballs a la cua, repetiu el procés tants cops com calgui.