1. PROVEÏDORS
2. ORDRES DE COMPRA
3. PRODUCTES
4. UNITATS

La gestió de compres de Revo XEF t’ajuda a completar el cicle d’inventari, des que fas una ordre de compra fins que la reps, afegeixes a l’estoc i vens o utilitzes per cuinar.

Pots gestionar les ordres de compra des del back-office o Revo STOCK, activant el mòdul prèviament.

1. PROVEÏDORS

VISTA GENERAL

1. Ves al back-office.

2. Selecciona Ordres de compra / PROVEÏDORS

• : Exporta la llista.
  • + Nou: Crea un proveïdor.
  • : Cerca un proveïdor.
  • Accions: Elimina proveïdors seleccionats.
  • : Selecciona proveïdors.
  • Nom: Nom del proveïdor.
  • Correu electrònic: Correu del proveïdor.
  • Telèfon: Telèfon del proveïdor.
  • NIF: NIF del proveïdor.
  • Avisos al proveïdor: Avisos activats o desactivats .
  • : Productes del proveïdor.
  • : Edita el proveïdor.
  • : Elimina el proveïdor.

CREAR PROVEÏDORS

1. Fes clic a + Nou i completa la informació.

Nom, NIF i adreça són obligatoris.

2. Prem Guardar.

AFEGIR PRODUCTES A PROVEÏDORS

Un cop creat un proveïdor, afegeix els productes que et serveixen. Pots fer-ho de dues maneres:

DES DE PROVEÏDORS

1. Fes clic a les .

• Modificar preus de cost: Edita la columna "Últim preu de cost" per canviar preus sense obrir cada producte.

2. Fes clic a + Afegir i completa la informació.

• Producte: Selecciona el producte.
  • Referència: Referència del proveïdor.
  • Unitats: Unitat de control d'estoc.
  • Preu de cost: Preu del producte.
  • Pack: Unitats per pack. Per exemple, 20, si és una caixa de 20, o 1, si és unitari.
  • Impost: Impost de compra.

3. Prem Afegir.

DES DE LA FITXA DEL PRODUCTE

Aquesta opció és útil en crear un producte per primera vegada i assignar un proveïdor.

1. Selecciona el producte.

2. Ves a la pestanya Inventari.

3. Accedeix a Proveïdors.

4. Prem Afegir i completa la informació.

• Proveïdor: Selecciona el proveïdor.
  • Referència: Referència del proveïdor.
  • Unitats: Unitat de control d'estoc.
  • Preu de cost: Preu del producte.
  • Pack: Unitats per pack. Per exemple, 20, si és una caixa de 20, o 1, si és unitari.
  • Impost: Impost de compra.

5. Prem Afegir.

2. ORDRES DE COMPRA

A ORDRES DE COMPRA t'apareixeran tots els albarans de les ordres enviades als proveïdors.

• + Nou: Crea una nova ordre de compra.
  • : Guarda la llista amb els filtres personalitzats.
  • Interval de dates: Selecciona la data a visualitzar.
  • Data: Selecciona des del desplegable com visualitzar la data.
  • Agrupar per: Proveïdor.
  • : Filtra per proveïdor, productes, estat i/o data.
  • ID: ID de l'ordre.
  • Proveïdor: Nom del proveïdor.
  • Productes: Nombre de productes a l'ordre de compra.
  • Estat: Estat de l'ordre: pendent, rebut parcialment o rebut.
  • Total: Valor total de l'ordre.
  • Data: Data de creació de l'ordre.
  • : Rebre l'ordre.
  • : Elimina l'ordre.

NOVA ORDRE DE COMPRA

Podem crear una nova ordre des de la secció ORDRES DE COMPRA prement + Nou o directament des de NOVA ORDRE.

1. Completa la informació:

• Proveïdor: Selecciona el proveïdor des del desplegable.

• Magatzem: Selecciona el magatzem des del desplegable.

• Auto: Pots autocompletar una ordre de manera àgil i ràpida, sempre que els productes tinguin configurat correctament el camp per defecte completat. Per exemple, producte Coca-cola, on l'estoc real és 40 i per defecte en volem tenir 100. Si premem el botó Auto, ens afegirà el producte a l'ordre de compra amb 60 unitats, que és el resultat de comparar l'estoc real i l'estoc que volem tenir per defecte.
    Obté més informació a l'article de control d'inventari.

• Producte: Selecciona des del desplegable el producte a afegir a l'ordre.

• Unitats: Introdueix les unitats a demanar al proveïdor.

En cas de tenir un pack configurat, es multiplicarà per les unitats afegides. En l'exemple anterior de caixes de 20, si indiquem 5 en el moment de crear l'ordre, s'afegiran 100 unitats.

2. Opcions de guardar:

• Guarda esborrany: Guarda l'ordre de compra com a esborrany.
  • Guarda: Crea l'ordre de compra.

REBRE PRODUCTES

Prem en el número de l'ordre per gestionar-la.

• Enviar per correu electrònic: Envia l'ordre al proveïdor.

• Descarregar PDF: Descarrega l'ordre en PDF.

• : Edita la data de l'ordre i la referència.

• Magatzem: Selecciona el magatzem per als productes.

• Rebre: Rep tota l'ordre.

També pots fer-ho des de Revo STOCK si no tens accés al back-office.

• Línia de producte

• Preu de cost: Edita el preu de cost i guarda.
    • Unitats a rebre: Introdueix la quantitat rebuda si és diferent.
    • Magatzem: Selecciona el magatzem per als productes.
    • Rebre: Rep només aquests productes.

Quan reps parcialment l'ordre, ho podràs veure a la llista:

3. PRODUCTES

A PRODUCTES veuràs una llista de productes amb els seus proveïdors.

Pots exportar la llista, veure els productes d'un proveïdor prement el seu nom o accedir a la fitxa del producte prement el .

4. UNITATS

Crea unitats personalitzades per gestionar millor l'inventari.

Per exemple, si vols controlar ampolles de vi en litres, crea una unitat anomenada Ampolla de vi 75 cl.

1. Ves a UNITATS.

2. Fes clic a + Nou i completa la informació.

• Nom: Introdueix un nom. Exemple: Ampolla.
  • Unitat principal: Selecciona la unitat principal. Exemple: L.
  • Conversió: Indica la conversió. Exemple: 0,75.

3. Fes clic a Guarda.