1. PASSAREL·LES DE PAGAMENT
2. APARICIONS
3. AGÈNCIES DE REPARTIMENT
4. INTEGRACIONS TPV
5. INTEGRACIONS BOOKING
6. PREFERÈNCIES
7. ESDEVENIMENTS
8. EMPLEATS
9. PERMISOS
10. DOCUMENTACIÓ LEGAL

1. PASSAREL·LES DE PAGAMENT

Aquesta secció et permetrà configurar les diferents passarel·les de pagament que puguis utilitzar al teu local. Per fer-ho:

1. Accedeix a Configuració / PASSAREL·LES DE PAGAMENT.

2. Fes clic a +Nou:

• Nom: Introdueix un nom identificatiu.
  • Test: Si l'estàs utilitzant en mode test.
  • Per defecte: Si vols que aquesta passarel·la de pagament sigui per defecte.
  • Tipus: Selecciona desplegable.

IMPORTANT: Tota la resta d'informació ha de ser proporcionada pel banc.

3. Fes clic a Guardar per confirmar els canvis.

Per a més informació sobre les passarel·les de pagament, tens disponibles els següents articles:

2. APARENCES

En aquesta secció pots personalitzar l'aparença de la teva web. Segueix aquests passos:

1. Accedeix a Configuració / APARENCES.

2. Fes clic a +Nou:

• Per defecte: Si vols que aquesta aparença sigui per defecte.

• Nom: Introdueix un nom identificatiu.

• Color principal: És el color principal, com per exemple: els botons de les categories de producte.

• Color complementari: És el color complementari, com per exemple: el color de la creu del botó .

• Menú de categories: Activa aquesta opció per mostrar sempre el menú de navegació entre categories.

• Imatges de producte: Activa la visualització de les imatges de catàleg a SOLO.

• Imatges dels botons a categories: Activa aquesta opció per mostrar les imatges de les categories als botons del catàleg.

• Nom de la categoria: Activa aquesta opció per mostrar el nom de la categoria sobre la imatge.

Assegura't de tenir com a mínim una categoria afegida perquè aquesta opció funcioni correctament. Més informació aquí.

• Text peu de pàgina: Afegeix un text personalitzat al peu de pàgina de Revo SOLO.
    En format HTML pots afegir:

• Enllaços: < a href= "http://google.com" > Google < /a >
    • Text en negreta: < b > Text en negreta < /b >
    • Text en cursiva: < i > Text en cursiva < /i >

Escriu els elements sense espais entre < >.

3. Fes clic a Guardar per confirmar els canvis.

4. Finalment, pots afegir un logotip o una imatge a la capçalera fent clic a .

3. AGÈNCIES DE REPARTIMENT

1. Accedeix a Configuració / AGÈNCIES DE REPARTIMENT.

2. Fes clic a +Nou:

• Nom: Introdueix un nom identificatiu.

• Prova: Activa-ho si estàs provant.

• Tipus: Stuart / Glovo / Properament: Personalitzat.

Si seleccionas Personalitzat, només necessitaràs proporcionar un correu electrònic on s'enviaran els detalls de la comanda: número de comanda, client (nom, telèfon i adreça), hora d'entrega, notes i detalls de l'establiment (nom, adreça i telèfon).

• Client: Proporcionat per Stuart / Glovo.

• Secret: Proporcionat per Stuart / Glovo.

3. Fes clic a Desa per confirmar els canvis.

4. INTEGRACIONS TPV

En aquesta secció, pots integrar Revo SOLO amb diferents TPV (Revo XEF, Simphony i ICG).

1. Accedeix a Configuració / INTEGRACIONS TPV.

2. Fes clic a +Nou:

• Nom: Introdueix un nom identificatiu.

• Tipus: Selecciona el TPV del menú desplegable.

Si escolleixes Simphony o ICG, els següents punts els hauràs de completar amb la informació que et proporcionin ells.

• Usuari: Ingressa el teu nom d'usuari de Revo XEF.

• Token: Utilitza el token generat al back-office de Revo XEF. Per a més detalls sobre els tokens, consulta aquí.

• ID del magatzem: Deixa'l en 0 si no el necessites.

3. Fes clic a Desa per confirmar els canvis.

5. INTEGRACIONS DE RESERVA

En aquesta secció, pots integrar Revo SOLO <-> Revo FLOW per gestionar reserves. Segueix aquests passos:

1. Accedeix a Configuració / INTEGRACIONS DE RESERVA.

2. Fes clic a +Nou:

• Nom: Introdueix un nom identificatiu.
  • Usuari de Revo FLOW: Introdueix el teu nom d'usuari de Revo FLOW si vols habilitar les reserves des de l'aplicació de SOLO.
  • Token de Revo FLOW: Utilitza el token generat a Revo FLOW. Obtingues informació sobre com crear-lo aquí.

3. Fes clic a Guardar per confirmar els canvis.

6. PREFERÈNCIES

A Configuració / PREFERÈNCIES pots configurar el següent:

• URL de l'aplicació (iOS): Enllaç a l'App Store per descarregar l'aplicació a dispositius iOS.
  • URL de l'aplicació (Android): Enllaç a la Play Store per descarregar l'aplicació a dispositius Android.
  • Permetre pagaments amb targeta de crèdit: Habilita aquesta opció perquè els teus clients puguin pagar directament amb targeta de crèdit. Considera les comissions de la passarel·la de pagament si tens comandes de baix cost.
  • Deshabilitar targetes regal: Oculta les targetes regal per simplificar l'experiència de l'usuari. Opció actualment obsoleta.
  • Activar invitacions: Permet enviar targetes regal per correu electrònic. Opció actualment obsoleta.
  • Activar recompenses: Decideix si activar recompenses per als clients que facin compres a través de l'aplicació.
  • Activar escaneig per codi de barres: Afegeix un botó per seleccionar productes mitjançant escaneig de codi de barres.
  • Mostrar només la botiga més propera: Permet a l'usuari seleccionar només la botiga més propera.

PUNTS

• Calculadora de punts: Trieu el sistema de bonificació per punts pels vostres clients. Podeu atorgar punts basats en un percentatge del total de l'ordre o punts específics per producte.
  • Percentatge de punts: Establiu el percentatge de punts que s'atorgarà per cada euro gastat. Per exemple, 100% → 10 € = 10 punts.
  • Caducitat de punts: Definiu el temps en minuts abans que els punts caduquin des de la generació del tiquet/factura. Deixeu-lo en 0 perquè no caduquin.

A DOMICILI

• Comanda en línia: Habilita les comandes en línia des de l'aplicació.
  • Import mínim de repartiment: Establiu l'import mínim perquè una comanda amb lliurament sigui processada.
  • Producte a domicili: Definiu el producte utilitzat per als càrrecs dels repartiments a domicili. Deixeu-ho en blanc si no voleu afegir càrrecs addicionals.

PASSAREL·LA DE PAGAMENT

• Passarel·la de pagament: Seleccioneu la passarel·la de pagament per processar els pagaments.
  • Stripe Key: Introduïu la clau de Stripe proporcionada per gestionar els pagaments en línia. També podeu afegir la clau de test per fer pagaments ficticis mentre comproveu el seu funcionament.
  • Stripe publishable key: Afegiu la clau de publicació proporcionada pel banc.

SOLO

• Política de privacitat: Adjunteu la política de privacitat.
  • Informar d'ofertes i novetats: Marqueu aquesta opció si voleu enviar informació sobre ofertes i novetats utilitzant les dades d'inscripció del client.

7. ESDEVENIMENTS

Pots trobar informació sobre els esdeveniments i com configurar-los aquí.

8. EMPLEATS

Els empleats són els treballadors que utilitzen REVO. Per crear un empleat, accedeix a la secció de EMPLEATS, fes clic al botó +Nou i configura el següent:

• Actiu: Activa aquesta opció perquè aquest usuari estigui disponible.

• Nom: Introdueix el nom de l'empleat. (Camp Obligatori)

• Cognom: Introdueix el cognom de l'empleat.

• Correu electrònic: Introdueix el correu electrònic de l'empleat.

• Mòbil: Introdueix el número de telèfon de l'empleat.

• NIF: Introdueix el NIF de l'empleat.

• Notes: Espai per a notes o informació addicional.

• Usuari: Nom d'usuari de l'empleat per accedir al back-office.

• Contrasenya: Contrasenya que utilitzarà l'empleat per accedir al back-office.

Recorda que per accedir, el camp usuari a la pantalla de login és: usuari@cuenta.

• Permissió: Defineix els privilegis de l'empleat al back-office.

9. PERMISOS

Per crear un nou grup de permisos, ves a Configuració i busca PERMISOS, llavors prem el botó +Nou. S'obrirà una finestra on pots establir el nom del grup i seleccionar els permisos que vols assignar:

Aquests són els permisos actuals que pots configurar:

• Permís: Assigna un nom al permís per identificar-lo.
  • Catàleg: Selecciona els permisos per a les seccions del Catàleg.
  • Compte: Escull els permisos per a llistats, establiments, clients i comptes.
  • Configuració: Selecciona els permisos per a la secció Configuració. Aquí trobaràs opcions amb diferents nivells de privilegis.
  • Màrqueting: Escull els permisos per a les seccions de l'apartat Màrqueting.
  • App: Selecciona els permisos per a les seccions de l'apartat App.
  • Altres: Escull els permisos per a la secció Altres.

Els diferents tipus de permisos són:

• Cap: Sense permisos.
  • Visualització: Només visualització.
  • Visualització + Actiu: Visualització i modificació d'actiu.
  • Visualització + Actiu + Modificar: Visualització, modificació d'actiu i edició.
  • Complet: Permisos totals.

Pots seleccionar les opcions que vulguis segons els privilegis que vulguis assignar als empleats. Cada empleat només veurà les seccions assignades.

10. DOCUMENTACIÓ LEGAL

En la secció DOCUMENTACIÓ LEGAL, pots afegir tota la documentació legal necessària.

Per pujar els documents, simplement fes clic a , selecciona un arxiu i després fes clic a Guardar. Pots afegir-los en tots els idiomes configurats al back-office, però només és obligatori en l'idioma principal.

Pots veure fàcilment l'estat dels documents i la data de l'última revisió d'aquests.