En Revo FLOW disposem de polítiques de cancel·lació o pagaments anticipats. Aquest apartat ens serà molt útil, ja que podrem configurar la nostra política i adaptar-la a les nostres necessitats.

Per exemple, si volem que el client quan faci una reserva hagi de fer un pagament anticipat, una paga i senyal, definirem una política de cancel·lació per a definir que ocorre si el client ens cancel·la la reserva.

COM CREAR UNA POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ:

Per a crear una política de cancel·lació accedirem al back-office i ens dirigirem a Polítiques de cancel·lació.

Una vegada dins de l'apartat, premerem en +Nou:

Hem de definir com retornarem els diners al client en cas que cancel·li una reserva. A més, podem crear més d'una política de cancel·lació. Això ens servirà per a decidir què fer en cadascun dels casos.

• Nom: Nom identificatiu.

• Tipus de política:

• Sense devolució: Si no volem tornar els diners.
    • No presentat: No tornar els diners en cas que el client no es presenti.
    • Cancel·lar reserva: En cas que el client cancel·li la reserva, quin valor volem tornar.

• Import total reserva: Import avançat que ha de fer el client.

• Tipus: Triarem si l'import del reembossament es farà per reserva o persona.

• Tipus de pagament: Selecciona si prefereixes que, en fer una reserva, se sol·licitin les dades de la targeta de crèdit del client per fer un càrrec anticipat, o bé per desar la targeta (tokenitzar) i procedir al càrrec en cas que el client no es presenti o cancel·li la reserva segons les condicions detallades a la política de cancel·lació.

Important: Si volem tokenitzar la targeta, de manera obligatòria haurem de contactar amb el nostre banc i activar els Pagaments MIT (Merchant Initiated Transaction) o Pagament per referència, conegut de les dues formes.

• Mètodes de pagament: Aquí podem seleccionar un mètode de pagament generat especialment per a aquest motiu. D'aquesta manera, facilitarem el seguiment dels pagaments a les reserves.

• Condicions de càrrec: Indicarem com farem el reembossament. Podem afegir i configurar aquesta acció tantes vegades com vulguem.

• Temps (Temps abans de l'hora reservada) // Percentatge (Percentatge que tornem/cobrem).

Garantia amb pagament anticipat:

24 Hores // 100 % = 24 hores abans tornem el 100% de la reserva.
      6 Hores // 50 % = 6 hores abans només tornem el 50% de la reserva.
      Després de les 6 hores no tornarem res.

Garantia desant la targeta de crèdit/dèbit:

24 Hores // 0 % = 24 hores abans no cobrarem res.
      6 Hores // 50 % = Entre 24 hores i 6 hores abans cobrarem el 50% de la reserva.
      Quan faltin menys de 6 hores per a la reserva, cobrarem el 100% de la reserva.

• Informació: Podem afegir l'enllaç de la nostra política de cancel·lació o escriure un text perquè el client ho visualitzi al correu electrònic que rebrà en fer la reserva des de l'aplicació o bé si fem la reserva des del widget.

Finalment, premem a Guardar per a confirmar els canvis.

Important: Les polítiques de cancel·lació funcionen amb la integració de Redsys. Per a això, s'ha de contractar un TPV Virtual en el seu banc de confiança.

COM UTILITZAR LA POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ:

Una vegada tinguem generada la nostra política de cancel·lació, podrem decidir on utilitzar-la, si bé en l'app, en el widget o en tots dos llocs.

EN EL WIDGET

Ens dirigirem a la secció Widget i en polítiques de cancel·lació seleccionarem la que hàgim creat:

• FUNCIONAMENT DE LA POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ EN EL WIDGET:

En cas de tenir assignada una política de cancel·lació en el widget, el funcionament seria el següent:

Com ja sabem, existeixen diferents passos en el procés de creació de la reserva, en haver afegit la política de cancel·lació, ara disposem d'un nou últim pas, on visualitzarem un resum de la nostra reserva. A més, haurem d'acceptar la política de privacitat i la política de cancel·lació que si així ho desitgem les podem pujar prèviament des del back-office. També visualitzem el text que hem definit en les nostres polítiques.

Nota: L'import a pagar serà el que tinguem configurat en la nostra política de cancel·lació.

1. Premerem en Vull reservar ara per a efectuar el pagament.

2. A continuació se'ns obrirà una nova pàgina amb la passarel·la de pagament de Redsys. Efectuarem el pagament.

3. Serem redirigits a la pàgina del giny on ens indicarà que la reserva ha estat confirmada.

A partir d'aquest moment, si el pagament s'ha efectuat correctament, el client rebrà un correu electrònic on serà notificat que té una reserva confirmada.

En cas de no tenir configurada una política de cancel·lació en el giny, en fer una reserva automàticament rebrem un correu electrònic confirmant la nostra reserva sense necessitat d'haver efectuat el pagament abans.

EN L'APLICACIÓ

Ens dirigirem a la secció Configuració i en polítiques de cancel·lació seleccionarem la que hàgim creat:

• FUNCIONAMENT DE LA POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ EN L'APP:

En cas de tenir assignada la política de cancel·lació en la configuració de l'app, en fer una reserva des de Revo FLOW, automàticament el client rebrà un correu electrònic amb un enllaç on ha d'efectuar el pagament:

Per defecte, en l'app, la reserva quedarà en estat pendent i quan el client efectuï el pagament, aquesta automàticament es canviarà a l'estat confirmat.

Nota: L'import a pagar serà el que tinguem configurat en la nostra política de cancel·lació.