MILLORES:

S'han millorat les opcions següents:

• Devolució de pagaments

Ara es poden fer pagaments en negatiu que serviran per rectificar errors en pagaments anteriors. A més, si el compte de Revo FLOW està vinculat a Revo XEF, es registraran com una sortida de caixa.

• Totals en productes i pagaments

Ara, es totalitzen els productes i pagaments per facilitar l'ús de la reserva.

SOLUCIÓ D'ERRORS:

Resolució de les incidències següents:

• la que aleatòriament no permetia canviar l'estat d'una reserva.
  • la que no mostrava correctament els serveis quan seleccionaves el dia des de les rodones d'accés ràpid.
  • la que duplicava els pagaments no confirmats en canviar de reserva.
  • la que no permetia minimitzar el teclat a la visió d'iPhone/iPod.
  • la que feia que es mostressin, en el moment de crear una reserva, els orígens que estan desactivats al back-office.
  • la que mostrava el total de comensals de la reserva en taules bloquejades.
  • Correccions d'errors i millores de rendiment.