La gestió d'impressió de comandes al teu restaurant pot ser complicada, especialment quan necessites imprimir diverses comandes en una mateixa impressora de cuina. Per resoldre això, pots utilitzar impressores virtuals. Aquestes et permeten imprimir diversos productes en la mateixa impressora física, però en impressions separades.

COM CONFIGURAR UNA IMPRESSORA VIRTUAL

1. Accedeix al back-office de XEF.

2. Ves a Configuració / IMPRESSORES.

3. Selecciona la impressora que vulguis duplicar com a impressora virtual.

4. Fes clic a Accions i selecciona Duplicar impressora a virtual.

5. Ves a Configuració / IMPRESSORES VIRTUALS.

Les impressores virtuals copien la configuració de les impressores físiques, la IP, el tipus o driver, i el nom, afegint "virtual" al final. Si edites la impressora original, la impressora virtual també es modificarà.

Pots editar el nom fent doble clic sobre aquest o eliminar-les amb la .

6. Afegeix les impressores virtuals als teus grups o productes segons la teva manera de treballar.

EXEMPLE PRÀCTIC

Al teu restaurant, totes les begudes s’imprimeixen a la impressora de barra, però vols que les begudes de cocteleria s’imprimeixin separades dels refrescos, cerveses, etc.

1. Accedeix al back-office de XEF.

2. Ves a Configuració / IMPRESSORES.

3. Selecciona la impressora de barra i fes clic a Accions. Després selecciona Duplicar impressora a virtual.

4. Ves a Configuració / IMPRESSORES VIRTUALS i trobaràs la impressora virtual amb la mateixa configuració que la impressora original.

5. Ara ves a Catàleg / GRUPS i prem el a cocktails per canviar la impressora, seleccionant Barra Virtual. Per a refrescos, selecciona la impressora Barra.

A partir d'ara, quan hi hagi un refresc i un cocktail en una mateixa comanda, s’imprimiran a la mateixa impressora, però en dos tiquets diferents.