L'entrada massiva de stock et permet gestionar l'inventari de diversos productes simultàniament des del back-office. Pots utilitzar un lector de codi de barres per fer aquest procés més ràpid.

Perquè el lector de codi de barres funcioni correctament, o si prefereixes la localització manual, assegura't que els productes tenen el camp de codi de barres configurat.

1. Accedeix al back-office de Revo XEF.

2. Ves a Configuració / ENTRADA MASSIVA DE STOCK.

Realitza accions com:

• Afegir: Afegeix stock a diversos productes ràpidament.
  • Moure: Transfereix productes d'un magatzem a un altre eficientment.
  • Inventari: Ajusta l'stock de diversos productes alhora.

3. El procediment és el següent:

• Localitza el producte utilitzant el lector de codi de barres o introdueix el codi manualment.

• Prem Cercar per afegir 1 unitat del producte.

• Selecciona l'acció que desitges realitzar.

• Escull el magatzem.

• Fes clic a Guardar.