NOVES FUNCIONALITATS:

S'han afegit les següents opcions:

• Nou càlcul de disponibilitat

Ara una mateixa taula pot tenir diverses reserves més curtes dins del tram horari d'un servei (esmorzar, dinar, sopar…). Pots predeterminar la durada de les reserves al teu back-office.

Exemple: Tens definit que les reserves són d'1 hora. En un servei de menjar, que dura des de les 14 h fins a les 16 h, una mateixa taula pot tenir dues reserves d'una hora (la primera reserva des de les 14 h fins a les 15 h, i la segona des de les 15 h fins a les 16 h).

• Divisió horària

S'han afegit més possibilitats de configuració per a la divisió horària de l'aplicació i del widget. A partir d'ara, es podrà triar entre intervals de 10, 15, 30 i 60 minuts.

• Capacitat per sales

Ara, en activar aquesta opció, podràs decidir si es tindrà en compte la capacitat de les sales en el càlcul de disponibilitat.

• Avís si se supera la capacitat d'una taula

Ara, podràs decidir si es pot o no superar el límit de capacitat d'una reserva. En seleccionar una o diverses taules i la capacitat sigui inferior al nombre de persones seleccionades per a la reserva, el sistema et mostrarà un avís o et limitarà la confirmació de la reserva.

SOLUCIÓ D'ERRORS:

Resolució dels següents incidents:

• Correccions d'errors i millores de rendiment.