PAÍS BASC (Espanya)
FRANÇA
PORTUGAL
LUXEMBURG
ALEMANYA

Una vegada creada el compte, assegura't que la configuració fiscal estigui correcta. Per a això:

1. Entra al back-office de Revo XEF.

2. Ves a Configuració / CONFIGURACIÓ FISCAL.

• País fiscal: Selecciona el país.

• Test: Desactiva quan deixis de fer proves.

IMPORTANT: Aquesta acció és irreversible. Una vegada desactivada, les dades s'enviaran a producció.

• Clau privada: Afegeix la clau privada. Apareixerà un .

• Clau pública: Afegeix la clau pública. Apareixerà un .

Una vegada desactivat el test, no podràs modificar les claus.

3. Prem Desar per confirmar.

COM FUNCIONA LA EFACTURA

Una vegada afegides les claus, podràs descarregar la eFactura de les factures nominals i agrupades. L'XML es podrà pujar a la seu electrònica.

PAÏSOS FISCALS AMB CONFIGURACIÓ EXTRA

En el cas del País Basc (Espanya), França, Portugal, Luxemburg i Alemanya hauràs d'afegir més informació en configurar la fiscalitat.

PAÍS BASC (Espanya)

• País Fiscal: Selecciona Espanya (País Basc).

• Contribuent: Selecciona Persona Física o Persona Jurídica.

Si selecciones Persona Jurídica no apareixeran totes les opcions esmentades.

• Nom: Nom del propietari.

• Cognom: Cognom del propietari.

• Epígraf: Selecciona l'epígraf adequat als teus serveis.

• Tabac: Introdueix si està dins del règim d'equivalència.

• Administració: Selecciona la teva província (Guipúscoa, Biscaia o Àlaba).

IMPORTANT: Un cop desactivat el mode de prova, no es podrà canviar l'administració. Les factures enviades a una administració errònia no podran ser transferides. S'hauran d'enviar manualment.

• Règim Especial: Selecciona el que t'hi correspongui.

• Mètodes de pagament no comptables: Selecciona els teus mètodes de pagament no comptables.

• Fitxers: Revisa els fitxers XML enviats a TicketBAI i el seu estat.

Aquí trobaràs més informació sobre la fiscalitat basca.

FRANÇA

• Tarifa del menú d'alcohol: Crea una tarifa per a l'alcohol i selecciona-la. Més informació sobre les tarifes aquí.
  • SIRET: Introdueix el teu SIRET.
  • TVA: Introdueix el codi TVA.
  • NAF: Introdueix el codi NAF.
  • Nom fiscal: Introdueix el teu nom fiscal.
  • Adreça: Introdueix la teva adreça.
  • Codi postal: Introdueix el teu codi postal.
  • Ciutat: Introdueix la teva ciutat.
  • País: Introdueix el teu país.

Aquí trobaràs més informació sobre la fiscalitat francesa.

PORTUGAL

• Factures manuals: Selecciona la sèrie de facturació corresponent.
  • Devolucions manuals: Selecciona la sèrie de facturació corresponent.
  • Factures proforma: Selecciona la sèrie de facturació corresponent.

Aquí trobaràs més informació sobre la fiscalitat portuguesa.

LUXEMBURG

• Tarifa del menú d'alcohol: Crea una tarifa per a l'alcohol i selecciona-la. Més informació sobre les tarifes aquí.

ALEMANYA

• TSS Id: Obté l'ID de TSS en crear un TSS al panell de fiskaly.
  • Admin PUK: Obté el PUK en crear un TSS al panell de fiskaly.
  • Client Id: S'assigna automàticament després d'inicialitzar el TSS.