PREGUNTES FREQÜENTS

L'editor de tiquet de cuina s'utilitza per configurar i personalitzar els tiquets segons les necessitats del teu negoci. Pots afegir, modificar o eliminar camps segons calgui. També pots ajustar la mida de la font i altres opcions de text fent clic als camps corresponents.

Comanda:      {Order}
                        Cambrer:   {Waiter}
                        Taula:       {Table}
                        Comensals: {Guests}
                        {Date}
                        ---------------------------------
                        Primers
                        ---------------------------------
                        1  Hamburguesa gran
                            - Extra de salsa
                        1  [M] Menú diari
                           [Primers]
                           1 Amanida
                             - Ceba amb/sense

Pots afegir els següents camps:

• Logotip: Recuperar el logotip si s'ha eliminat anteriorment.

• Separador: Afegir un separador simple: ---------------------------------

• Separador doble: Afegir un separador doble: ============================

• Salt de línia: Afegir un espai en blanc entre línies.

• Tall parcial: Fer que la impressora faci un tall parcial al tiquet.

Aquesta opció només està disponible en impresores Star.

• Text: Afegir un camp de text personalitzat.

• Valor: Triar un valor de la llista per mostrar al tiquet, obtingut de la informació introduïda en Empresa. Identifica aquests camps amb els caràcters {}.

• Valor doble: Triar diversos valors de la llista per mostrar al tiquet, obtinguts de la informació introduïda en Empresa. Identifica aquests camps amb els caràcters {}.

• Total en moneda secundària: Mostrar el total en la moneda secundària si s'utilitza la multidivisa.

• Propina suggerida: Mostrar la propina suggerida segons el valor de la comanda.

IMPORTANT: Al final de la pàgina hi ha el botó tornar a l'original que restaura el format per defecte del ticket. Aquest botó borra tots els canvis realitzats.

PREGUNTES FREQÜENTS:

Quan pengem els tiquets a la barra de cuina, a vegades es tapa informació important. Com se soluciona?

Afegir més salts de línia a l'inici del tiquet evita que la informació crucial com el nom de la taula o el cambrer es tapin.

Per estalviar paper, pots moure camps menys importants, com el número de comanda, a l'inici del tiquet.

El text dels modificadors s'imprimeix massa petit, es pot canviar la mida?

Sí, pots augmentar la mida de la font per als modificadors. Ves a l'editor, selecciona els modificadors (camp extra de salsa) de la llista i ajusta la mida. Després, fes clic a Guardar.

Puc fer que hi hagi un tall a cada producte?

Sí! Fent clic sobre el producte o menú, apareixeran unes tisores. Fent clic sobre elles, s'afegirà un tall al disseny i clica a Guardar.

En utilitzar els talls als productes apareix una capçalera, ¿puc editar-la?

Aquesta capçalera no és editable; per defecte s'imprimeix el número d'ordre, la taula, l'hora i el cambrer.