MILLORES:

S'ha afegit l'opció següent:

• Detecció instantània de múltiples reserves a la mateixa taula

Ara, si hi ha més d'una reserva assignada a una taula durant el mateix torn, es ressaltarà amb un efecte de superposició per a una identificació ràpida. Fent clic a la taula es mostrarà informació bàsica sobre les reserves juntament amb el seu estat. Des d'aquesta pantalla, pots seleccionar una reserva per accedir a tots els detalls. Més informació al següent article.