A continuació, us expliquem amb un exemple com realitzar una Acció única al Backend d'Intouch.

Punts a tenir en compte:

• Cal tenir un pla de Intouch Plus o Pro per poder realitzar Accions úniques.
  • Si enviarem un email, necessitem tenir una plantilla prèviament creada.

Exemple: Enviarem un email a l'usuari el telèfon del qual coincideixi amb el nostre criteri al filtre.

• Seleccionem un públic objectiu, aplicant Filtrar membres per exemple: Número de telèfon i anem a Cerca.

• Un cop tenim el membre o membres, anem a Acció única.

Acció única

Anem completant cadascun dels passos i prement Següent

1. Detalls de la campanya: Defineix el tipus de campanya, el nom i la descripció.

1. Per a membres: Defineix els membres que es beneficien de la campanya.

1. Accions: Defineix les accions a realitzar, quan es compleixin les condicions establertes. Exemple: + Afegir acció --> Enviar Email

Anem a + Afegir acció:

Seleccionem Enviar Email:

Seleccionem plantilla de correu prèviament creada.

Podríem afegir més d'una acció si ho necessitem.

1. Vista prèvia: Resum de la campanya

Cliquem a Guardar.