- ESTAT: ACTIVAT

1. QUÈ ÉS REVO SLOT?
2. COM ACTIVAR REVO SLOT
3. COM CREAR UNA SALA DE SLOT
4. COM CREAR SERVEIS
5. COM FER SERVIR REVO SLOT

1. QUÈ ÉS REVO SLOT?

Revo SLOT és una solució web per gestionar reserves, franges horàries i capacitat. Permet la digitalització del llibre de reserves tradicional i el control de capacitat per a diferents serveis:

En hotels: reserves vinculades a estades de clients (equips d'embarcament, piscina, gimnàs, spa, estètica, etc.).

En bars i restaurants: desplaçament a taules reservades o punts de consum.

Podeu accedir a l'aplicació des de qualsevol dispositiu amb un navegador web, sense necessitat de descàrregues.

2. COM ACTIVAR REVO SLOT

Per activar Revo SLOT, aneu a la secció Revo SLOT del back office de Revo FLOW. Activeu la casella de selecció i introduïu el tipus.

Nota: Perquè Revo SLOT funcioni correctament, s'ha de seleccionar l'opció "Restauració".

3. COM CREAR UNA SALA DE SLOT

Per utilitzar Revo SLOT, necessitem una sala dedicada.

Anirem a Sales:

• Activat:

• Nom: Nom de la sala

• Revo SLOT:

Nota: No es pot utilitzar una sala importada de Revo XEF.

Una vegada creada la sala, s'ha de crear les taules, per a això anirem a Disseny de Sala, i afegirem les taules. Posteriorment, podrem editar la capacitat de les taules creades prement sobre el número de la columna "Taules".

4. COM CREAR SERVEIS

Heu de crear serveis per poder fer reserves. Per fer-ho, cerqueu [Serveis](https://revoflow.works/config/shifts al back-office.

En crear un servei, heu d'omplir tots els camps segons les vostres preferències.

• Activat:

• Nom: Nom del servei

• Hora d'inici: Hora d'inici del servei

• Durada: Durada del servei

• Hora de finalització: Hora de finalització del servei

• Habitació: Habitació a la qual s'aplicarà el servei

• Dies disponibles: Dies que el servei estarà disponible

5. COM UTILITZAR REVO SLOT

Un cop tot estigui configurat, anirem a Revo SLOT

Ara se us demanarà informació bàsica sobre el client, com ara el seu nom i número de telèfon.

A continuació, cal indicar el nombre de convidats que vindran.

Quan indiqueu els convidats, s'obrirà una pàgina per seleccionar el dia i l'hora de la reserva.

Abans de confirmar, podeu afegir i restar convidats.

Un cop creada la reserva, es pot modificar, confirmar l'assistència i també asseure els clients.