- ESTAT: ACTIVA

1. QUÈ ÉS RESERVE WITH GOOGLE?
2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE RESERVE WITH GOOGLE I REVO FLOW?
3. COM CONTRACTAR SERVEI I CONFIGURAR REVO FLOW
4. COM DONAR-SE DE BAIXA

1. QUÈ ÉS RESERVE WITH GOOGLE?

Reserve with Google és una plataforma que permet als internautes fer reserves als seus establiments preferits: restaurants, hotels, salons de bellesa i fins i tot gimnassos. Qualsevol usuari d'Internet pot fer una reserva mitjançant Google, encara que no tingui una compte de Google.

Segurament la gran majoria dels clients són usuaris de Google o de qualsevol de les seves aplicacions connectades. I aquells clients que ja han provat Google Reserves per primera vegada es converteixen en usuaris recurrents perquè per a ells tot són avantatges:

• Està disponible les 24 hores del dia des de qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu, fins i tot des dels vostres cotxes.
  • La reserva es fa en pocs segons, còmodament i gairebé sense introduir dades.
  • La confirmació de la reserva és immediata (excepte les excepcions de reserva que requereixen confirmació per part de l'establiment).
  • Els usuaris confien a Google, així com a la seva política de privadesa de dades i/o als seus sistemes de seguretat de dades.
  • Els usuaris evitin fer trucades telefòniques a empreses, que no sempre són contestades immediatament.
  • Per tots aquests motius, cada cop hi ha més usuaris d'Internet que s'estan convertint en usuaris de Google Reserves. I si un servei és convenient per als vostres clients, també serà beneficiós per al vostre negoci.

2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE RESERVE WITH GOOGLE I REVO FLOW?

Aquesta integració us permet utilitzar Reserve with Google amb Revo FLOW.

Per tant, una vegada activat i funcionant, els clients podran fer reserves al vostre restaurant des de Google d'una manera més ràpida i còmoda per a ells.

A més, aquestes reserves introduiran automàticament la vostra compte Revo FLOW i les veuràs reflectides tant a l'aplicació com al back-office.

Els clients d'aquestes reserves es generaran com a clients esporàdics a Revo FLOW, és a dir, recopilarà les dades de client necessàries per a la reserva, però sense guardar el seu fitxer.

En qualsevol moment podeu convertir un client esporàdic en un client normal des de l'aplicació Revo FLOW i d'aquesta manera tenir el vostre fitxer emmagatzemat.

3. COM CONTRACTAR SERVEI I CONFIGURAR REVO FLOW:

Important: En primer lloc, per al correcte funcionament de Reserve with Google i REVO FLOW, el client ha d'estar registrat a Google.

1. Accediu al back-office de Revo FLOW.

2. Feu clic a: Integracions.

3. Des del botó Afegiu, busqueu Reserva amb Google.

Verifiqueu els dades que apareixen a continuació. S'utilitzaran per relacionar la teva empresa amb Reserve with Google. Per defecte, quan s'afegeix la integració de Reserva amb Google, alguns dades s'emplenen amb la configuració de la secció "Empresa" del back-office de Revo FLOW.

Nota: Heu de tenir en compte que la modificació dels paràmetres següents no té un efecte immediat i pot trigar un temps a reflectir-se a Reserva amb Google.

• Activat:

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Prova: desactivada

• Nom.

• Adreça.

• Codi Postal.

• Estat/província.

• Ciutat.

• País: Espanya.

• Telèfon: Número de telèfon amb el codi del país. Per exemple: +34900104668 (Sense espais).

• Serveis: Seleccioneu els serveis de la nostra Revo FLOW que voleu que estiguin disponibles a Reserve with Google.

• Percentatge màxim d'ocupació: Estableix un límit màxim de places disponibles per a reserves en línia. suggereix començar amb un percentatge baix, com un 20%. És important tenir en compte que establir un percentatge elevat podria provocar una sobrereserva, és a dir, podria coincidir amb les reserves fetes a través de l'aplicació Revo FLOW.

• Màx. persones per reserva: Nom màxim de persones per cada reserva.

6. Feu clic a Guarda per confirmar els canvis.

7. Un cop hàgim completat tota la configuració, el procés d'activació per part de Google podria estendre's fins a les 24 hores. Si passat aquest temps no s'ha activat, haurem de contactar amb el nostre distribuïdor perquè obri un tiquet de suport a REVO.

8. Un cop hagi finalitzat el procés d'alta i REVO hagi aprovat la nostra sol·licitud, ja tindrem Reserve with Google actiu i funcionant.

Qualsevol persona podrà fer correctament una reserva a Google pel nostre local.

En el moment que hagin localitzat el local a Google, només cal prémer el botó "RESERVAR UNA TAULA", seleccionar nombre de comensals, data, hora i omplir les dades de contacte.

Nota: Finalment, cal tenir en compte que la funcionalitat Capacitat per sales de l'apartat Configuració del back-office de Revo FLOW no és compatible amb Reserve with Google.

4. COM DONAR-SE DE BAIXA

En cas que vulguem donar de baixa el servei Reserve with Google, no caldrà notificar-ho a REVO, simplement haurem desactivar la integració "Reserve with Google" del back-office de Revo FLOW.

Nota: Hem de tenir en compte que la desactivació de la integració "Reserve with Google" pot no tenir un efecte immediat i pot trigar un temps a aplicar-se la desactivació del servei.