El Plànol de taules és l'eina per a crear el disseny de taules de la nostra empresa. FLOW pot sincronitzar les sales perquè extregui la informació de XEF i les dupliqui directament, podem trobar aquesta informació en aquest article.

Podreu crear, editar, duplicar, eliminar sales i canviar-ne l'ordre amb molta facilitat.

- Moure's per les sales:

Simplement fent clic al nom d'una de les sales, en podreu visualitzar les taules.

- Com es crea una sala nova:

• Feu clic al botó +Sala.

• Actiu:

• Nom: Afegirem un nom a la sala.

• Slot: Seleccionar si la sala treballa amb SLOT.

• Desa.

ACCIONS QUE ES PODEN REALITZAR DINS D'UNA SALA:

Un cop creada la sala, afegiu-hi les taules i altres elements.

1. Crear taules:

• Per tal d'afegir una taula, només cal que seleccioneu i arrossegueu una de les icones al Plànol de Taules.

• Un cop afegida al Plànol de Taules, seleccioneu-la a la banda inferior dreta (indicada amb un requadre taronja a la imatge següent) i arrossegueu-la per tal de canviar la forma de la taula.

• Finalment, deseu per aplicar els canvis.

Nota: Si totes les taules són de la mateixa mida, el més pràctic serà crear-ne una, i després duplicar-la. És la manera de racionalitzar la creació del Plànol de Taules.

2. Al Plànol de Taules s'hi poden afegir diversos elements:

• Taules quadrades: Afegiu taules quadrades. Si seleccioneu i arrossegueu quan la icona està blava, en podeu canviar la forma.

• Taules rodones: Afegiu taules rodones. Si seleccioneu i arrossegueu quan la icona està blava, en podeu canviar la forma.

• Parets: Afegiu aquest element per crear separacions entre taules o dibuixeu qualsevol altre element del vostre local: la barra, per exemple.

Nota: Per tal de diferenciar encara més les parets, podeu canviar-ne el color amb el botó Color de paret.

• Text: Afegiu un text per a indicar una zona concreta del vostre local o per a identificar altres elements (la barra, per exemple).

• Duplica: Seleccioneu una taula o un objecte i feu clic a duplica per tal de crear un element nou exactament igual que el primer.

• Elimina: Selecciona un objecte i fes clic a la icona per eliminar-lo.

IMPORTANT: Recordeu de fer DESA per aplicar els canvis.

3. Com canviar l'ordre de les sales:

Podeu canviar l'ordre d'aparició de les sales a l'app:

• Seleccioneu una de les sales de la llista fent clic a la icona

• Un cop seleccionada la icona, arrossegueu-la al lloc desitjat.