En la secció fotos podem agregar totes les fotos de les taules del nostre local perquè a l'hora de fer la reserva els comensals puguin veure la ubicació de la taula i veure on s'asseuran.

Per a afegir les fotos simplement hem de prémer sobre el botó +Nou:

• Nom: Afegim un nom identificatiu de la fotografia.

• Descripció: Podem afegir una descripció de la ubicació de la taula.

• Desa.

Una vegada emplenats els camps podem clicar en la imatge i seleccionar una des del nostre equip.

Podem aprendre com afegir les fotos a les sales des d'aquest article.

Una vegada des de l'app de Revo FLOW si seleccionem la taula ens apareixerà l'opció de visualitzar foto: