1. CREAR UN GRUP DE MODIFICADORS
2. ASSIGNAR UN GRUP DE MODIFICADORS
3. OMETRE UN GRUP DE MODIFICADORS

Un grup de modificadors és la combinació de dos o més modificadors. Així com els modificadors, els grups també es poden assignar a un producte o una categoria, afectant tots els productes de la categoria.

Per exemple, si necessites que en una barbacoa primer es pregunti pel nombre de persones i després pel tipus de carn, el millor és crear un grup de modificadors.

1. CREAR UN GRUP DE MODIFICADOR

Primer, crea els modificadors individualment. Llavors:

1. Ves a Catàleg / GRUPS DE MODIFICADORS.

2. Fes clic a +Nou.

• Nom: introdueix un nom per al grup de modificadors.

• Ometre: Activa aquesta opció perquè els modificadors no es mostrin automàticament.

3. Premeu Guardar.

4. Fes clic a --, i afegiu els modificadors des de la llista prement Afegir:

Aquest ordre és el que veuràs a l'app. Pots modificar-lo arrossegant amb les . Després, deseu l'ordre per aplicar els canvis.

2. ASSIGNAR UN GRUP DE MODIFICADOR

Ara que tens el grup de modificadors creat, només falta assignar-lo a una categoria o producte. Ves a Grups, tria la categoria o producte, edita'l i assigna el Grup de modificadors creat en Configuració > Grup de modificadors.

En aquest exemple, assignarem un grup de modificadors a un producte.

Desa i ja està associat el grup de modificadors.

3. OMETRE UN GRUP DE MODIFICADOR

Si una categoria o producte té assignat un grup de modificadors, aquests apareixen en prémer sobre el producte, mostrant una finestra amb les variants. Pots ometre un grup de modificadors en seleccionar un producte. Segueix aquests passos:

1. Ves a Catàleg / GRUPS DE MODIFICADORS.

2. Edita el grup de modificadors fent clic a la icona del llapis.

3. Activa Ometre.

• Per a productes, edita'ls prement sobre el producte afegit i seleccionant Editar modificadors.

• Per a productes d'un menú, selecciona'ls mantenint premut uns segons sobre el producte.