REVO utilitza un sistema de tres nivells de configuració i organització (Grups, Categories i Productes). D'aquesta manera visualitzaràs la teva llista de productes al back-office i a l'app:

Grup 1 --> Categoria 1 --> Producte 1
                                --> Producte 2
                                --> Producte 3
                                --> Etc.

--> Categoria 2 --> Producte 1
                                --> Producte 2
                                --> ...
                                --> Producte 16

--> Categoria 3 --> Producte 1
                                --> Producte 2
                                --> Producte 3

REVO et permet crear grups, categories i productes de forma il·limitada, però la configuració òptima per utilitzar l'app de Revo XEF és:

• Quatre o cinc Grups principals.
  • Cada grup mostra fins a set Categories (versió iPad) sense haver de desplaçar-se d'esquerra a dreta.
  • Cada categoria mostra fins a setze Productes sense haver de desplaçar-se de dalt a baix.

Crear un grup amb REVO és molt senzill. Per fer-ho:

1. Accedeix al back-office.

2. Ves a Catàleg / GRUPS.

3. Prem + Nou. Apareixerà aquesta pantalla per omplir:

• Actiu: Activa perquè el grup sigui visible a l'app. Amb la casella desactivada, no serà visible el grup ni les seves categories i productes.

• Nom: Introdueix el nom del grup.

• Impost: Selecciona el tipus d'impost.

Si totes les categories i productes utilitzen el mateix impost, afegint-lo només al grup s'aplicarà automàticament a totes les subcategories.

Prement , pots crear un nou impost directament des d'aquesta pantalla. Més informació aquí.

• Grup General: Selecciona el grup general. Això s'utilitza per desglossar el total de la factura en supergrups. Per exemple: total menjar i total beguda.

Prement , pots crear un nou grup general directament des d'aquesta pantalla. Més informació aquí.

• Impressora: Selecciona la impressora on s'imprimiran els tiquets de comanda. Primer has de configurar les impressores.

Prement , pots crear una nova impressora directament des d'aquesta pantalla. Més informació aquí.

• Grup d'impressores: Selecciona el grup d'impressores si vols que s'imprimeixi en més d'una impressora.

Prement , pots crear un nou grup d'impressores directament des d'aquesta pantalla. Més informació aquí.

4. Prem Guardar per confirmar els canvis.