Els impostos es creen per defecte. Si utilitzes REVO en un altre país, pots editar i configurar els impostos del teu país.

1. Accedeix al back-office de Revo XEF.

2. Vés a Configuració / IMPUESTOS.

3. Fes clic a + Nou o en editar i completa els camps:

• Nom: Introdueix un nom.
  • Percentatge: Defineix el percentatge.

4. Prem Guardar.

COM ASSIGNAR ELS IMPOSTOS

En general, molts productes comparteixen el mateix impost, de manera que pots associar-lo directament als grups. Això simplifica la configuració i evita haver d'assignar l'impost a cada producte individualment, llevat que necessitin impostos diferents.

Exemple d'assignació directa d'impostos a un grup:

Si hi ha una categoria específica dins d'un grup que necessita un impost diferent, simplement configura aquest impost específic per a aquesta categoria:

També pots assignar l'impost directament a un producte:

REVO busca primer l'impost associat al producte. Si no està configurat, cerca l'impost associat a la categoria i, si no el troba, utilitza l'impost assignat al grup.