Un grup d'impressores et permet imprimir un producte en diverses impressores al mateix temps. Això redueix el temps d'impressió i dona molta flexibilitat al sistema.

Pots fer servir un grup d'impressores per imprimir dues o més còpies d'un mateix tiquet de comanda, sigui en la mateixa impressora o en diferents. Per exemple, pots fer que a la cuina s'imprimeixi només el menjar i a la barra s'imprimeixin tant el menjar com la beguda. D'aquesta manera, els treballadors poden portar un millor control del servei.

COM CREAR UN GRUP D'IMPRESSORES

Les impressores han d'estar creades prèviament. Més informació aquí.

1. Accedeix al back-office de Revo XEF.

2. Ves a Configuració / GRUPS D'IMPRESSORES.

3. Fes clic a + Nou i completa la informació.

• Nom: Escriu un nom identificatiu.

4. Fes clic a Desar.

5. Afegeix les impressores prement sobre les --, seleccionant-les des de la llista i fent clic a + Afegir.

AFEGEIX EL GRUP D'IMPRESSORES ALS GRUPS

Quan creïs el grup d'impressores, has de configurar-lo en els grups, categories, i/o productes segons la teva configuració.

En l'exemple, tot el grup carta s'imprimirà en el grup d'impressores que inclou la impressora de cuina i el KDS. És a dir, s'imprimirà en dues impressores alhora.

Encara que el KDS és un iPad, es considera una impressora perquè els tiquets arriben virtualment a l'iPad.

Si tens problemes amb la configuració dels grups d'impressores, revisa l'article de solució d'errors.