El sistema Per endur TPV està dissenyat per a un tipus específic d'empresa. Combina les funcions de REVO per endur amb les vendes directes no associades a una taula.

Opcions Específiques Per endur

Aquestes opcions només funcionen si has configurat el sistema de treball a l'aplicació com a Per endur TPV o Per endur.

Per configurar-ho, accedeix a Configuració de les comandes al back-office:

• Imprimir a cuina en imprimir: Activa aquesta opció per imprimir els productes a la cuina o barra en tancar una comanda (cobrar).

• Imprimir tiquet d'espera: Activa aquesta opció per imprimir un tiquet d'espera amb numeració correlativa per als clients. Així podràs cridar-los pel seu número d'espera.

IMPORTANT: Si vols utilitzar aquesta opció, la impressora ha de tenir multissessió activada per imprimir la factura i el tiquet d'espera junts. Sense aquesta funció, no podràs imprimir dos tiquets seguits.

• Comprovar estoc: Activa aquesta opció per rebutjar comandes en línia que incloguin productes sense existències.

Com Configurar el Mètode de Treball: Per endur TPV?

1. Obre el menú de REVO r.

2. Ves a Preferències.

3. Selecciona Per endur TPV com a Mètode de Treball.

4. Fes clic a Desar per confirmar els canvis.