Des de Configuració / CONFIGURACIÓ DE COMANDES pots configurar tot el relacionat amb les teves comandes. Aquí tens totes les opcions:

COMANDES:

• Ordre de plat: Activa aquesta opció per triar l'ordre dels plats.

• Ajuntar productes iguals: Tria entre sempre, mai o agrupar sempre, excepte si són de treballadors diferents.

• Arrodonir: Activa per arrodonir els preus a .X0 o .X5 en taules amb percentatges.

• Quantitats negatives: Activa per usar quantitats negatives en els productes (-1, -2, etc.).

• Imprimir totes les ordres de plat: Activa per imprimir totes les ordres de plat sense preguntar.

• Imprimir alfabèticament: Activa per imprimir els productes en ordre alfabètic.

• Mantenir estat de compte imprès: Activa perquè l'estat de compte imprès es mantingui fins que tanquis la comanda.

• Preguntar nombre de comensals: Si tries sí, es mostrarà la pantalla de selecció de nombre de comensals en fer clic sobre una taula buida.

• Gestió de cadires: Tria entre diferents opcions:

• No: Servei no actiu
    • Gestió de cadires: Apareixeran les icones dels comensals en obrir una nova comanda. Revisa l'article sobre com utilitzar la gestió de comensals a l'app per a més informació.
    • Tarifes: Es mostraran les icones de les tarifes en obrir o editar una nova comanda.

• Gestió de cadires en menús: Tria si vols gestionar les cadires en els menús.

• Restricció de tancar torn: Aplica restriccions per tancar el torn. No afecta si uses control de caixa Auto.

• No: No hi ha restriccions.
    • Comandes obertes: No pots tancar el torn si hi ha comandes obertes.
    • Comandes obertes de l'usuari: No pots tancar el torn si tens comandes obertes teves.
    • Comandes obertes en l'últim torn obert: No pots tancar el torn si hi ha comandes obertes de l'últim torn obert.
      Per exemple, si tens comandes pendents d'un torn anterior i tanques torn, has de tancar-les abans de tancar correctament el torn actual.

• Producte per defecte: Tria el producte que s'afegirà automàticament en obrir una nova comanda. Es multiplicarà pel nombre de comensals seleccionats. Per exemple: Servei de cobert.

• Estratègia per als productes sense estoc: Tria com vols gestionar els productes sense estoc.

• Auditoria de tiquets: Activa per auditar la impressió de tiquets. Pots revisar-los al llistat auditoria de tiquets.

• Preguntar motiu d'anul·lació en eliminar un producte: Activa per mostrar una pantalla amb diferents motius d'anul·lació en eliminar un producte d'una comanda.

• Seleccionar automàticament les tarifes: Activa perquè les comandes amb la mateixa tarifa en tots els productes apliquin aquesta tarifa automàticament als nous productes.

• Grup general obligatori: Activa perquè el grup general sigui obligatori en els productes.

• Confirmar pagaments a zero: Activa per confirmar els pagaments a valor zero.

• Activar modificadors opcionals: Activa per utilitzar modificadors opcionals.

APARENÇA:

• Mostrar les icones quadrades: Activa per veure les icones a l'app en forma quadrada en lloc de rodona.

• Afegir el nom del format de venda: Activa per afegir el nom del format de venda al tiquet.

• Missatge de canvi en cobrar: Tria quan mostrar el missatge de canvi en tancar una comanda. Per exemple, en una comanda de 9,50 €, introdueixes 10 € i t'indica que has de tornar 0,50 €.

• Accessoris de la vista de la taula: Selecciona els accessoris per mostrar en cada taula del pla de taules.

• Accessoris de contingut: Selecciona els accessoris per mostrar en el contingut de la comanda.

• PRÒXIMAMENT EN REVO XEF ADVANCE Quantitat original: Mostra quants productes hi havia originalment a la comanda. Per exemple: a la imatge, originalment hi havia 1 coca-cola i s'han afegit 7 més.

• Format de data: Tria com vols veure la data, dia/mes/any o any/mes/dia.

EMPLEATS:

• Presència automàtica: Activa perquè la presència s'iniciï automàticament quan utilitzis el teu codi per primera vegada durant el torn. A més, si vas deixar la presència oberta el dia anterior, es tancarà.

• Compartir comandes: Activa per permetre que es comparteixin comandes entre empleats.

• Selector de treballador: Tria com vols accedir a XEF:

• Pin: Introdueix la teva combinació numèrica configurada a la secció d'empleats.
    • Codi QR / de barres / RFID: Utilitza un dispositiu extern (HID) connectat a l'iPad per identificar-te.
    • Pin & Codi QR / de barres / NFC: Utilitza un dispositiu extern (HID) connectat a l'iPad per identificar-te. També pots introduir el pin directament a l'iPad.
    • Targeta magnètica: Configura l'identificador a la secció EMPLEATS afegint el codi alfanumèric de la targeta magnètica. Després, podràs identificar-te utilitzant el sistema NFC.
    • NFC: Configura l'identificador a la secció EMPLEATS amb el codi alfanumèric del tag NFC. Després, podràs identificar-te amb el NFC registrat.
    • Ràpid: Tria entrar o sortir, després introdueix el teu pin per realitzar l'acció.
    • Transparent: Accedeix a l'app XEF, toca la pantalla i introdueix el teu pin per a qualsevol acció.
    • Cap: No disponible.

• Longitud PIN: Escull la longitud del pin dels empleats.

Per editar aquest camp, tots els dispositius han d'estar en la versió 4.2 de Revo XEF.

• Temps d'inactivitat: Defineix els segons abans que l'app demani el pin.

Si selecciones 0, REVO desactivarà aquesta opció i mai demanarà el pin.

MENÚ:

• Imprimir ordre de plat: Activa aquesta opció per imprimir l'ordre de plat dels menús als teus tiquets de comanda.

• Com a productes normals: Activa per imprimir els productes de menú juntament amb els altres productes. Els productes de menú s'indicaran amb un (M). Aquí tens un exemple amb dos comensals, un amb productes de carta i l'altre amb productes de menú:

Ordre: 1234
          Cambrer: Luke Skywalker
          Taula: 5
          Comensals: 2
          {Data}
          ---------------------------------
          PRIMERS                             --> Ordre de plat
          ---------------------------------
          1  Amanida de formatge de cabra      --> Producte de carta
          1  [M] Amanida Verda                 --> Producte de menú (M)
          ---------------------------------
          SEGONS
          ---------------------------------
          1  Filet amb foie
              - Al punt
          1  [M] Paella
          ---------------------------------
          POSTRES
          ---------------------------------
          1  Crema Catalana
          1  [M] Fruita del temps

IMPORTANT: Perquè aquesta opció funcioni, és imprescindible que els noms dels ordres de plat i ordres de plat de menús siguin exactament iguals.

Sense aquesta opció activada, apareixerien els plats de menú i de carta per separat. Molt útil per a empreses que combinen menús amb altres productes.

PER EMPORTAR:

IMPORTANT: Aquestes opcions només funcionaran si el teu sistema de treball en l'app està configurat com Per emportar TPV o Per emportar.

• Imprimir a cuina en cobrar: Activa per imprimir al mateix temps els productes a cuina o barra en tancar una ordre (cobrar).

• Imprimir tiquet d'espera: Amb aquesta opció activada s'imprimirà el tiquet d'espera per al client amb una numeració correlativa, permetent avisar els clients mitjançant el número d'espera.

IMPORTANT: Si vols utilitzar aquesta opció, és imprescindible que la impressora tingui multisesió activada per imprimir la factura i el tiquet d'espera junts. En cas contrari, no podràs utilitzar-la perquè no podrà imprimir dos tiquets seguits.

• Comprovar estoc: Activa per no acceptar comandes de Revo NOMÉS amb productes sense estoc disponible.