El mètode de treball Nit et convé si tens un local dedicat principalment a còctels i begudes combinades, com ara discoteques, pubs o cocteleries.

Una de les principals necessitats en aquest sector és la rapidesa, i aquesta és l'avantatge més gran del mode nit en Revo XEF.

COM CONFIGURAR EL MÈTODE DE TREBALL: NIT?

1. Obre el menú de REVO r.

2. Ves a Preferències.

3. Selecciona Nit en Mètode de Treball.

4. Es recomana activar l'opció de mostrar l'estratègia de pin en tancar la comanda.

4. Fes clic a Desar per confirmar els canvis.

Com funciona el mètode de treball Nit?

Un cop ho activis, s'obrirà automàticament una nova comanda, on podràs veure algunes de les principals diferències amb altres mètodes de treball:

1. Les diferents tarifes apareixeran amb icones més grans perquè sigui més fàcil i ràpid seleccionar-les.

Per defecte, la tarifa estàndard estarà seleccionada.

2. En els botons principals, els habituals per imprimir el tiquet de comanda i les notes a cuina se substitueixen per les opcions de pagament en Efectiu i Targeta. Això evita haver d'anar al mòdul de pagament cada vegada que vulguis cobrar una comanda.

Només necessitaràs entrar al mòdul de pagament si fas servir altres formes de pagament que no siguin Efectiu o Targeta.

3. Després de tancar (cobrar) una comanda, apareixerà la pantalla d'usuaris perquè puguis seleccionar ràpidament un i crear una nova comanda.

No necessitaràs introduir el pin cada vegada que triïs un usuari. En aquest sistema de treball, la prioritat és la velocitat i l'agilitat.

Recomanacions per a aquest sistema de treball:

1. Com t'hem mencionat abans, activa l'opció Mostrar PIN en tancar la comanda a les Preferències de Revo XEF.

2. Desactiva a Configuració d'ordres del back-office l'opció Pin Timeout. Recorda que per desactivar-la has d'establir-la a 0.

3. Selecciona Sempre o Mai a imprimir factura a la secció de Configuració de factures del back-office.

Les opcions 2 i 3 afecten tots els dispositius del teu compte, mentre que la 1 és específica de cada iPad.
Si fas servir diferents sistemes de treball al teu negoci, tingues en compte que aquestes opcions milloraran la velocitat en l'ús de Revo XEF, però algunes, com la no visualització automàtica del pin, poden afectar la seguretat.