Revo Flow és una solució eficaç per a la gestió intel·ligent de les reserves en qualsevol tipus de TPV. Aquest programari, amb un disseny professional per a professionals, és compatible i integrable amb totes les solucions REVO.

L'aplicació Revo Flow està dissenyada per a oferir la màxima mobilitat, simplicitat i eficiència per a gestionar les vostres reserves.

Revo Flow pot funcionar com una aplicació individual, associada a Revo Xef (versió per a restauradors) o associada amb Revo Retail (versió per a empreses de serveis).

Fem una volta per tal d'obtenir una visió general de l'aplicació i familiaritzar-vos amb la versió de restauració.

Capçalera:

Aquesta part de l'aplicació, juntament amb el peu de pàgina, es mostra i es comparteix a totes les pantalles.

Aquest és el menú principal de Revo Flow. Aquí podeu triar diverses opcions:

• Sincronitza: Actualitzeu els darrers canvis a la Back Office.
  • Sincronització de reserves: Sincronitza manualment les reserves creades als altres dispositius. Les reserves s'actualitzen automàticament amb una cadència de 30 segons a tots els dispositius, però si no voleu esperar, podeu sincronitzar-vos manualment.
  • Preferències
    • Color del pin: Canvia el color del fons a la pantalla de pins.
    • Impressora de reserva: Seleccioneu la impressora on s'imprimirà el rebut de la reserva, en cas que vulgueu imprimir el rebut per als vostres clients.
    • Impressora d'entrades: Si veneu entrades, seleccioneu la impressora on s'imprimiran.
    • Origen: Seleccioneu quines seran les opcions per defecte quan es faci una nova reserva.
    • Suport: Opció que permet crear un tiquet de suport i contactar amb el distribuïdor o amb l'equip Revo en cas de problemes tècnics. A més, també hi ha alguns articles d'ajuda que podeu revisar abans d'obrir un tiquet de suport.
    • Surt: Sortiu del compte Revo.

Nota: Normalment no cal sortir mai del compte Revo, tret que per algun motiu un agent de suport us indiqui que ho faci en cas de problemes tècnics.

Feu servir el motor de cerca per a trobar reserves. Podeu cercar per clients o per número de reserva. Un cop seleccionada, es mostrarà a la pantalla.

Mostra l'usuari actiu. Fent-hi clic a sobre, es mostrarà la pantalla del pin per canviar d'usuari.

Nota: Hi ha l'opció que la pantalla de pins es mostri regularment de manera automàtica per tal de canviar l'usuari. Podeu configurar aquesta opció a la Back Office.

També són importants els calendaris i els torns.

Setmana: Com es pot veure a la imatge, el dia actual i els sis dies següents es mostren a la part esquerra. A més, els dies es veuen més o menys ocupats d'acord amb les reserves que hi hagi per a aquest dia i torn.

Nota: Si feu lliscar el dit cap a l'esquerra o a la dreta, podeu moure-us per les setmanes.

Calendari: Si feu clic a , podeu seleccionar un dia, un mes o canviar d'any amb facilitat.

Nota: Per a canviar de mes o d'any, heu de lliscar el dit d'esquerra a dreta.

Data actual: Amb el botó TODAY, podeu seleccionar la data actual. És una opció molt útil si us heu mogut pel calendari i heu seleccionat una altra data.

Estadístiques: Si feu clic a les estadístiques, us mostrarà la informació sobre les reserves per al torn seleccionat.

Torns: Feu lliscar el dit d'esquerra cap a la dreta per desplaçar-vos pels diferents torns. Cada cop que se'n selecciona un, es mostraran les reserves del dia i el torn actiu.

Nova reserva: Amb el botó podeu crear ràpidament una nova reserva.

Vista de Dia:

Aquesta és la vista principal quan s'accedeix al Revo Flow, i està enfocada a les reserves.

1. Capçalera

2. Opcions de reserva

• All: Feu lliscar el dit d'esquerra a dreta o viceversa per filtrar les reserves per estat (Totes, pendents, confirmades, assegudes i tancades).
    • Consulteu les reserves en mode de llista.
    • Consulteu les reserves en mode de graella.
  3. Reserves

Mostra una llista de les reserves a la vista, dia i torn seleccionats.

El cercle vermell a l'esquerra de la icona d'estat, indica que TOTS els productes associats a la reserva estan pendents de pagament.
    El cercle buit a l'esquerra de la icona d'estat, indica que ALGUNS dels productes associats a la reserva estan pendents de pagament.

4. Reserva seleccionada

Quan es selecciona una reserva de la llista, es mostra tota la informació sobre aquesta:

• Usuari: Usuari que crea la reserva.
    • Client: Persona que sol·licita la reserva.
    • Id: Codi de reserva.
    • Temps: Temps de reserva.
    • Torn: Torn d'aquesta reserva.
    • Estat: Estat actual de la reserva. Si feu clic al botó , també podeu editar-lo fàcilment.
    • Durada: Durada de la reserva.
    • Notes: Notes associades a aquesta reserva. Per exemple: volen un pastís d'aniversari i espelmes amb el número 18.
    • Etiquetes: Etiquetes per a la reserva.
    • Productes afegits: Podeu assignar productes o serveis a la reserva. Per exemple: pastís d'aniversari

Vista de Sales:

Aquesta visió se centra en el plànol de taules de l'empresa. Es poden crear taules o, si l'aplicació està associada a Revo Xef, se'n pot importar la configuració.

1. Capçalera

2. Sales

Fent lliscar el dit d'esquerra a dreta i viceversa, podem moure'ns per les diferents sales. També heu fet clic sobre el nom de les sales (sala 1 a la imatge).

3. Edita taules

Es poden editar les taules per a unir-les i posteriorment assignar reserves. Per exemple, tenim una reserva per a sis persones, però no hi ha cap taula gran. Hauríem de reunir una taula de quatre i una altra de dos comensals per a poder assignar-hi la reserva.

Nota: Podeu limitar la capacitat d'una taula a la Back Office, de tal manera que no es pugui excedir en associar-hi una reserva. Sense aquesta limitació i seguint l'exemple anterior, es podria assignar una reserva de sis persones a una taula amb capacitat per a quatre.

Des d'aquesta opció també podeu separar les taules unides, desfer l'últim canvi o revertir tots els canvis realitzats.

Nota: L'edició de taules es fa per dia, per sala i per torn.

1. Taules

Les taules es poden mostrar en blanc o gris.

• Gris: Taules sense reserves assignades.
    • Blanc: Taules amb reserves assignades.
    • També, com a la imatge, quan s'assigna una reserva a una taula, a més d'aparèixer en blanc, hi apareix una petita icona verda o blava, que indica si la reserva està confirmada o està pendent de confirmar.
    • El nom de la taula i la capacitat assignada també s'indiquen a la Back Office.

2. Reserves

Es mostren totes les reserves del dia, l'sala i l'hora seleccionades. La informació següent es pot veure a simple vista:

• Pendent: Reserves fetes però pendents de confirmació.
    • Confirmat: Reserves confirmades.
    • Asseguts: Els clients han anat a seure a taula.
    • Cancel·lat: Cancel·lació de la reserva.
    • Tancat: Reserva tancada.
    • No-show: Client que no es presenta el dia de la reserva.
    • Nom: Nom de la persona que fa la reserva.
    • Hora de la reserva.
    • Nombre total de comensals a la reserva.
    • Taula: si apareix una icona de la taula, indica que la reserva ja té una taula assignada.

3. Canvia de vista: Sales, dia i calendari.

4. Opcions de la taula amb una reserva assignada:

Deslitzant el dit de dalt a baix de la taula amb reserva assignada, apareixen les opcions següents (veure imatge):

• Canvia taula: Podeu canviar una reserva de taula simplement seleccionant una taula sense reserva.
    • Intercanvia taula: Podeu intercanviar les taules de dues reserves seleccionant una taula amb reserva assignada.
    • Cancel·la l'assignació: Podeu cancel·lar l'assignació de reserva a la taula. La reserva quedarà sense taula associada.
    • Seu Clients: És un dels estats de la reserva. Quan el client arriba al local i la taula està preparada, passen a seure.

Nota: Si Revo Flow s'associa a Revo Xef, en el moment d'asseure alguns comensals d'una reserva a una taula, la gestió d'aquest ordre continuarà a Revo Xef. Allà, la taula en qüestió apareixerà ocupada i s'ha d'editar per ordenar els productes.

• Elimina reserva: Si seleccioneu aquesta opció, s'esborrarà la reserva.
    • Mostra foto: Es pot assignar una o més fotos a una taula. És una opció molt útil quan teniu un escenari a les instal·lacions i voleu mostrar-ne la vista des d'aquesta taula.

5. Opcions de taula sense reserva assignada:

Fent lliscar el dit cap amunt i cap avall de la taula sense reserva assignada, apareixen les opcions següents (veure imatge):

• Nova reserva: Es pot crear una nova reserva directament des d'una taula gratuïta. En aquest cas, el camp de la taula de reserves ja s'ha completat.
  • Assigna reserva de la llista: Funció per assignar una reserva a una taula.
  • Bloqueja Taula: Les taules es poden bloquejar per no poder assignar reserves.
  • Mostra foto: Es poden assignar una o diverses fotografies a una taula. És una opció molt útil quan teniu un escenari a les instal·lacions i voleu mostrar la visualització des d'aquesta taula.

Vista de Calendari:

La vista de Calendari ens ofereix una visió més general de les reserves i places ocupades. Sense entrar en tants detalls, podem veure el volum de reserves per dia, setmana, mes o fins i tot per taules.

1. Capçalera

2. Selecció

A aquesta part, podeu canviar la vista al calendari. A més, cadascuna de les vistes es modifica seleccionant quan canviem de torns.

• Dia: El calendari es mostra amb la data actual on podeu veure totes les reserves i informació sobre elles per bandes horàries. Fent clic a una de les reserves podreu veure la informació més completa i fins i tot editar-la.
    • Setmana: El calendari es mostra amb els 7 dies següents a partir de la data actual. Podeu veure el nombre total de reserves per franja horària i dia. També el nombre total de comensals i hora de la reserva. També, fent clic a diverses reserves que apareixen agrupades, podreu veure amb detall cadascuna d'elles.

• Mes: El calendari mensual es mostra amb informació molt gràfica i intuïtiva sobre el volum de reserves que tenim. A més, els seients ocupats de tota la nostra capacitat.

Nota: La capacitat de taula està configurada a la Back Office per a cadascuna de les sales.

• Taules: Les reserves es mostren agrupades per taula i franja horària.

Nota: Per a mostrar aquesta informació, les reserves han de tenir les taules prèviament assignades.

3. Moviment

Feu lliscar el dit de dalt a baix per desplaçar-vos per tota la pantalla i amplieu la informació visible.

4. Canvi de visualització: Sales, dia i calendari

Peu de pàgina:

Feu clic a cadascuna de les icones (Sales, dia i calendari) per a desplaçar-vos i canviar la vista de Revo Flow.