Revo FLOW és una solució eficaç per a la gestió intel·ligent de reserves de qualsevol mena de negoci. És un programari, pensat per i per a professionals, compatible i integrable amb totes les solucions de REVO.

L'app de Revo FLOW està pensada per a buscar la màxima mobilitat, simplicitat i eficàcia per a gestionar les teves reserves.

Revo FLOW pot funcionar com a aplicació individual, associada a Revo XEF (versió restauració) o associada a Revo RETAIL (versió serveis).

Realitzarem un petit tour i veure una vista general de l'app per a familiaritzar-se amb la versió de restauració.

CAPÇALERA:

Aquesta part de l'app es mostra en tot moment.

• r: És el menú principal de Revo FLOW. Aquí es poden realitzar diferents opcions:

• Sincronitzar: Actualitza els últims canvis del back-office.

• Sincronitzar Reserves: Sincronitza manualment les reserves creades en altres dispositius. Automàticament, cada període de 30 segons s'actualitzen les reserves en tots els dispositius, però si no es vol esperar pots sincronitzar manualment.

• Preferències: Podem seleccionar les preferències per a aquest dispositiu. Més informació aquí.

• Suport: Des d'aquí podem obrir un tiquet de suport amb el nostre distribuïdor. Més informació aquí.

• Sortir: Sal del compte de REVO.

Nota: Normalment mai s'ha de sortir del compte de REVO tret que per algun motiu un agent de suport t'indiqui que ho facis en cas de tenir problemes tècnics.

• : Utilitza el cercador per a trobar reserves. Es pot buscar per clients o per número de reserva. Una vegada seleccionada es mostrarà en pantalla.

• Setmana: Com es pot observar en la imatge, en la part de l'esquerra es mostra el dia actual i els següents sis dies. A més, els dies apareixen més ocupats o menys depenent de les reserves que hi hagi per a aquest dia i torn.

Nota: Lliscant el dit a esquerra o dreta et pots moure per les diferents setmanes.

• : Prement sobre el calendari es pot seleccionar un dia, un mes o canviar d'any fàcilment.

Nota: Per a canviar de mes o any cal lliscar el dit d'esquerra a dreta.

• : Prement el botó et selecciona la data actual. Opció molt útil si ens hem mogut pel calendari i tenim una altra data seleccionada.

• : Prement sobre les estadístiques et mostra informació sobre les reserves en el torn seleccionat.

• Torns: Prem sobre el torn per a seleccionar un diferent. Cada vegada que se seleccioni un es mostraran les reserves del dia i torn actiu.

• : Prement el botó podem crear ràpidament una reserva nova.

• : Es mostra l'usuari actiu. Prement sobre ell, es mostrarà la pantalla de pin per a canviar d'usuari.

Nota: Existeix la possibilitat que es mostri automàticament la pantalla de pin per a canviar d'usuari cada determinat temps. Es pot configurar aquesta opció del back-office.

VISTA GENERAL:

Aquesta és la vista principal quan s'accedeix a Revo FLOW. Se centra en el pla de taules del negoci. Les taules es poden crear des del back-office o si l'aplicació està associada a Revo XEF s'importa de la configuració d'aquest últim. Podem trobar més informació aquí.

En la part esquerra podem trobar un cercador per a trobar les reserves i totes les reserves del dia i torn seleccionat.

1. Sales

Lliscant el dit d'esquerra a dreta i viceversa ens podem desplaçar per les diferents sales. També premut sobre el nom de les sales.

2. Editar Taules

Les taules es poden editar per a ajuntar-les i posteriorment assignar reserves. Per exemple, tenim una reserva per a sis persones però cap taula gran disponible. Necessitaríem ajuntar una taula de quatre i una altra de dos comensals per a poder assignar la reserva.

Nota: En el back-office es pot limitar que en associar una reserva a una taula no pugui sobrepassar la capacitat d'aquesta. Sense aquesta limitació i seguint amb l'exemple anterior, es podria assignar una reserva de sis persones a una taula amb capacitat per a quatre.

A més, des d'aquesta opció, es poden separar les taules ajuntades, desfer l'últim canvi o revertir tots els canvis realitzats.

Nota: L'edició de taules es realitza per dia, sala i torn.

3. Taules

Les taules es poden mostrar de diferents colors:

• S'indica el nom de la taula i la capacitat assignada en el back-office.

• Gris: Taules sense reserva assignada

• Blanca: Taules amb reserves assignades. A més, apareix una petita icona de color verd o blau indicant si la reserva està confirmada o pendent de confirmar.

• Groga: Taules amb els comensals ja asseguts.

• Opcions en taules:

• Lliscant el dit de dalt cap avall des de la taula amb* reserva assignada, apareixen les següents opcions:

• Editar Taules: Pots intercanviar les taules de dues reserves seleccionant una taula amb reserva assignada.

• Asseure els clients: És un dels estats de la reserva. Quan el client arriba al local i la taula està preparada, es procedeix a asseure'ls.

Nota: Si Revo FLOW està associat a Revo XEF, en el moment d'asseure uns comensals d'una reserva a una taula, es continuarà la gestió d'aquesta ordre en Revo XEF. Allí apareixerà la taula en qüestió com ocupada i s'haurà d'editar per a ordenar els productes.

• Veure Foto: Es pot assignar una o diverses fotos a una taula. És una opció molt útil quan en el local es té un escenari i es vol mostrar la visualització des d'aquesta taula.

• Lliscant el dit de dalt cap avall des de la taula sense* reserva assignada, apareixen les següents opcions:

• Nova Reserva: Es pot crear una nova reserva directament des d'una taula lliure. En aquest cas, el camp taula de la reserva ja quedarà completat.

• Bloquejar Mesa: Les taules es poden bloquejar per a no poder assignar reserves.

• Veure Foto: Es pot assignar una o diverses fotos a una taula. És una opció molt útil quan en el local es té un escenari i es vol mostrar la visualització des d'aquesta taula.

4. Reserves

Es mostren totes les reserves per a aquest dia, sala i torn seleccionat. A simple vista es pot observar la següent informació:

• Pendent: Reserves realitzades però pendents de confirmar.

• Confirmada: Reserves confirmades.

• Asseguts: Els clients han estat asseguts en la taula.

• Cancel·lada: Reserva cancel·lada.

• Tancada: Reserva tancada.

• No presentat: Client que no es presenta el dia de la reserva.

• Nombre total de comensals de la reserva i hora de la reserva.

• Nom de la persona que realitza la reserva. Si apareix una icona d'una persona, significa que es tracta d'un client esporàdic i no el tenim afegit en la nostra base de dades.

• Mesa: Si hi ha una taula assignada, al costat de la icona, apareixerà el nom d'aquesta taula.

5. Filtres: Podem trobar el botó situat a la cantonada inferior esquerra. Ens permet filtrar entre l'estat de les reserves, treballadors i sales.

6. Canvi de vista: Ens permet veure les reserves de manera diària, setmanal, mensual o per taula.

VISTA DIÀRIA:

Aquesta vista ens permet veure les reserves que tenim durant el dia per franges horàries.

• Reserva Seleccionada

Quan se selecciona una reserva de la llista, es mostra tota la informació sobre ella:

• Aneu: Codi de reserva.

• Client: Informació sobre el comensal que sol·licita la reserva.

• Usuari: Usuari que crea la reserva.

• Seguiment: Si tenim el client introduït en la nostra base de dades, aquí es mostrarà tota la informació prèvia, com per exemple: última reserva, reserves cancel·lades, ordres, etc.

• Data: Data de la reserva.

• Hora: Hora de la reserva.

• Torn: Torn de la reserva.

• Comensals: Total de comensals associades a la reserva.

• Sala: Sala associada a la reserva.

• Mesa: Mesa associada a la reserva. La taula es pot associar en el moment de crear la reserva o en arribar els clients.

• Estat: Estat actual de la reserva.

• Notes: Notes associades a la reserva. Per exemple: Volen pastís d'aniversari i espelmes amb el número 18.

• Tags: Etiquetes de la reserva.

• : Es poden associar productes a la reserva. Per exemple: Pastís d'aniversari.

• : Es poden afegir pagues i senyals a l'hora de crear les reserves.

VISTA SETMANAL:

La vista setmanal ens permet visualitzar les reserves de la setmana. Si premem sobre les reserves ens apareix la següent informació: nom del client, estat, hora de la reserva, taula i comensals.

VISTA MENSUAL:

La vista mensual ens dona una visualització més general de les reserves i seients ocupats. Si premem sobre alguna data ens canvia a la vista diària del dia seleccionat.

VISTA PER TAULES:

La vista per taules ens permet visualitzar les reserves pel nom de les taules. Apareix el nom del client, nombre de comensals i hora de la reserva.